Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης στην οδό Στύρων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης στην οδό Στύρων

Με μποτιλιάρισμα και μεγάλη ταλαιπωρία ξεκίνησαν τα έργα ασφαλτόστρωσης στην είσοδο της Χαλκίδας.
Η αλλαγές ήταν αναγκαίες προκειμένου να γίνει αποκατάσταση του οδοστρώματος και θα διαρκέσουν μέχρι το και Σάββατο 24 Απριλίου όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Χαλκιδεών:

“Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Στύρων, από το ύψος της περιοχής «Καμάρες» έως και τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

O Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει τους δημότες ότι ξεκίνησε το έργο ασφαλτόστρωσης της Οδού Στύρων, από τις Καμάρες έως τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου, το οποίο προβλέπει εργασίες απόξεσης του ασφαλτικού οδοστρώματος και ασφαλτόστρωση της οδού Στύρων, από το ύψος της περιοχής «Καμάρες» έως και τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου.

Το έργο υλοποιείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, βάσει των μελετών που συνέταξαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων και την υποβολή των σχετικών φακέλων.

Για την υλοποίηση των εργασιών αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα, σήμερα Τρίτη 20 Απριλίου 2021 και ασφαλτόστρωσης των ανωτέρω τμημάτων από αύριο, Τετάρτη 21 Απριλίου, απαιτούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κίνηση των διερχόμενων οχημάτων, οι οποίες υποδεικνύονται με την προβλεπόμενη εργοταξιακή σήμανση και τα προβλεπόμενα μέτρα οδικής ασφάλειας.

Οι προσωρινές ρυθμίσεις για την κίνηση των οχημάτων θα ισχύουν μέχρι και το Σάββατο 24 Απριλίου 2021, οπότε και προβλέπεται να ολοκληρωθεί το έργο.

Παρακαλούμε για την κατανόηση των οδηγών και την τήρηση της προσωρινής σήμανσης.”

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

ΔΟΑΠΠΕΧ: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας Σας ενημερώνουμε ότι, …