Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Κορονοϊός: Θετικό ζευγάρι Σέρβων στην Αιδηψό

Κορονοϊός: Θετικό ζευγάρι Σέρβων στην Αιδηψό

Πρόκειται για τουρίστες από τη Σερβία οι οποίοι ταξιδέψανε με γκρουπ 20 ατόμων, οδικώς από τη Σερβία στις 4 Ιουλίου.
Το πενηντάχρονος άνδρας όταν ένιωσε αδιαθεσία έσπευσε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας. Αγνοώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τους έστειλαν στο Νοσοκομείο Λαμίας (μαζί με τη γυναίκα του), με ταξί. Φθάνοντας στο Νοσοκομείο Λαμίας, τους έγινε μοριακό τεστ με το οποίο διαπιστώθηκε ότι νοσούν από covid-19.

H Πολιτική Προστασία και η Γενική Διεύθυνση Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΣτΕ, ξεκίνησαν έρευνα για την ιχνηλάτηση των επαφών των δύο Σέρβων και για τον εντοπισμό του οδηγού του ταξί που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Εξάλλου στο νοσοκομείο της Λαμίας οι υπεύθυνοι προσπαθούν να βρουν μέρος για τη νοσηλεία του άνδρα, του οποίου τα συμπτώματα είναι ήπιας μορφής. Η γυναίκα είναι ασυμπτωματική.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

ΔΟΑΠΠΕΧ: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας Σας ενημερώνουμε ότι, …