Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Συνελήφθη 35χρονος για φορολογικές παραβάσεις στην Κάρυστο

Συνελήφθη 35χρονος για φορολογικές παραβάσεις στην Κάρυστο

Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός στην Κάρυστο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για φορολογικές παραβάσεις

Σε βάρος του εκκρεμούσαν συνολικά ποινές φυλάκισης, οχτώ (8) ετών & έξι (6) μηνών και χρηματικήποινή τεσσάρων χιλιάδων και διακοσίων ευρώ (4.200€).

Συνελήφθη, χθες (08-11-2013) το μεσημέρι στη Κάρυστο, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τέσσερις (4) καταδικαστικές αποφάσεις και συγκεκριμένα:

  • Η από 27-05-2011 απόφαση του Ε’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έντεκα (11) μηνών και χρηματική ποινή χιλίων διακοσίων ευρώ (1.200€), για παράβαση σχετική με την μη καταβολή εισφορών σε οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης.
  • Η από 05-04-2011 απόφαση του Β Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) ετών, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.
  • Η από 22-10-2010 απόφαση του Ε’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δεκατεσσάρων (14) μηνών και χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500€), για παράβαση σχετική με την μη καταβολή εισφορών σε οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης.
  • Η από 16-11-2009 απόφαση του Ζ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δεκατεσσάρων (14) μηνών, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.
  • Η από 17-03-2019 απόφαση του Ε’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε (15) μηνών και χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500€), για παράβαση σχετική με την μη καταβολή εισφορών σε οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

ΔΟΑΠΠΕΧ: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας Σας ενημερώνουμε ότι, …