Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΛΛΑΔΑ | ΚΟΣΜΟΣ / Μαθητής Γ’ Λυκείου σκότωσε την μητέρα του για μία παρατήρηση

Μαθητής Γ’ Λυκείου σκότωσε την μητέρα του για μία παρατήρηση

Δολοφονία 51χρονης από τον ανήλικο γιο της, σοκάρει το Αγρίνιο. Ο καβγάς που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία, ενώ… ο πατέρας κοιμόταν.

 

Σοκάρει το Αγρίνιο η είδηση πως μαθητής σκότωσε για ασήμαντη αφορμή τη μητέρα του.

Η δολοφονία της άτυχης 51χρονης γυναίκας έγινε στις 2:15 τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην οδό Ιωνίας του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο μαθητής 3ης Λυκείου σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr χρησιμοποιώντας κουζινομάχαιρο, μαχαίρωσε τρεις φορές – στο στήθος, στον αντίχειρα και στην ωμοπλάτη – τη μητέρα του, ενόσω ο πατέρας κοιμόνταν στο διπλανό δωμάτιο.

Οι μαχαιριές επέφεραν τον ακαριαίο θάνατο της 51χρονης και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, πιστοποιήθηκε απλά ο θάνατός της.

Ο 17χρονος μαθητής συνελήφθη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το άγριο φονικό το προκάλεσε γιατί, όπως ανέφερε, η μητέρα του του έκανε παρατήρηση, ζητώντας του να κλείσει την τηλεόραση και να πέσει για ύπνο. Τα αίματα άναψαν και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα ο γιος  να σκοτώσει τη μάνα του.

Η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του φονικού γίνεται από την Αστυνομία, ενώ το πτώμα της 51χρονης εστάλη στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή.

Ο μαθητής έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό.

 

Πηγή: news247.gr

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Επίδομα θέρμανσης 2021: Σε πέντε δόσεις η πληρωμή – Τα χρήματα που θα λάβουν οι δικαιούχοι

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο είναι οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης για το 2021 – Σε πέντε δόσεις …