Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΛΛΑΔΑ | ΚΟΣΜΟΣ / Αναστολή στις απεργίες του ΟΣΕ. Κανονικά κινούνται τα τρένα σήμερα.

Αναστολή στις απεργίες του ΟΣΕ. Κανονικά κινούνται τα τρένα σήμερα.

Χωρίς διακοπές τα δρομολόγια από και προς Χαλκίδα.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε αποφασίσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών με απόφαση του δικαστηρίου κρίθηκαν παράνομες, μετά την προσφυγή των διοικήσεων των ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Επίσης, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημέρωσε πως κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια την και ερχόμενη Πέμπτη 7 Νοεμβρίου αλλά και την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019.

Ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση εξέδωσε η ένωση των εργαζομένων:

«Για άλλη μια φορά οι Διοικήσεις ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την ανοχή της Κυβέρνησης «έσυραν» την Π.Ο.Σ. και τους εργαζόμενους στα Δικαστήρια την περασμένη Παρασκευή προκειμένου να ματαιώσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις μας.

Χθες (Κυριακή…!!!) επιδόθηκε η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που κρίνει παράνομες τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών στη σημερινή συνεδρίαση του Προεδρείου της με τα εμπλεκόμενα Σωματεία (της ΕΕΣΣΤΥ) σεβόμενη την απόφαση της Δικαιοσύνης, ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ τις στάσεις εργασίας που είχαν προκηρυχθεί για τις 5/11/2019 καθώς και τις 24ωρες απεργίες για τις 7/11/2019 και 12/11/2019.

Η αγωνιστικότητά μας όμως, δεν πρόκειται να καμφθεί. Παραμένουμε πιστοί στο διεκδικητικό μας πλαίσιο για Σ.Σ.Ε. και θα οργανώσουμε ξανά τις κινητοποιήσεις μας και με νέες αποφάσεις θα τις ανακοινώσουμε.

ΣΩΜΑΤΕΙΑ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ είμαστε σε ετοιμότητα. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ν’ αγωνιζόμαστε τόσο για υπογραφή Σ.Σ.Ε. όσο και για όποια Νομοσχέδια κατατίθενται και καταπατούν τα εργασιακά μας δικαιώματα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ»

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Επίδομα θέρμανσης 2021: Σε πέντε δόσεις η πληρωμή – Τα χρήματα που θα λάβουν οι δικαιούχοι

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο είναι οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης για το 2021 – Σε πέντε δόσεις …