Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΛΛΑΔΑ | ΚΟΣΜΟΣ / «Έπεσαν» οι υπογραφές Ελλάδας – Ισραήλ για το Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο Πτήσεων στην Καλαμάτα

«Έπεσαν» οι υπογραφές Ελλάδας – Ισραήλ για το Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο Πτήσεων στην Καλαμάτα

Μια ακόμα κίνηση στρατηγικής συμμαχίας για την Ελλάδα, καθώς υπεγράφη η Αμυντική Διακρατική συμφωνία με το Ισραήλ, για τη δημιουργία Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου Πτήσεων στην 120 Πτέρυγα Εκπαιδεύσεως Αέρος στην Καλαμάτα.

Ένα από τα πιο αποφασιστικά βήματα, για την περαιτέρω σύσφιξη των ήδη εξαιρετικών σχέσεων που έχουν αναπτύξει Ελλάδα και Ισραήλ έγινε την Παρασκευή (16.04). Αυτό δεν είναι άλλο από την υπογραφή της Διακρατικής Συμφωνίας ανάμεσα σε Αθήνα και Ιερουσαλήμ, για τη δημιουργία του Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου Πτήσεων στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος στην Καλαμάτα.

Μια επένδυση που θα ανοιχτεί σε βάθος 22 ετών και που αναμένεται να φτάσει ως τα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια, με πολλαπλά οφέλη τόσο για την ελληνική Πολεμική Αεροπορία όσο και για την περιοχή. Θυμίζουμε πως το Newsbomb.gr έχει αναλύσει διεξοδικά την αμυντική συνεργασία και τη στρατηγική σχέση που έχουν αναπτύξει το τελευταίο διάστημα σε όλα τα επίπεδα Αθήνα και Ιερουσαλήμ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Επίδομα θέρμανσης 2021: Σε πέντε δόσεις η πληρωμή – Τα χρήματα που θα λάβουν οι δικαιούχοι

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο είναι οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης για το 2021 – Σε πέντε δόσεις …