Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΛΛΑΔΑ | ΚΟΣΜΟΣ / Άγρια δολοφονία αστυνομικού. Ένοχη η κουνιάδα του

Άγρια δολοφονία αστυνομικού. Ένοχη η κουνιάδα του

Αστυνομικός βρέθηκε νεκρός με τραύματα από πυροβολισμούς και χτυπήματα από πέτρα. Η κουνιάδα του αποκαλύφθηκε ότι ήταν πίσω από τη δολοφονία του.

Νεκρός, με τραύματα από πυροβολισμούς και χτυπήματα από πέτρα κυρίως στο κεφάλι, βρέθηκε ένας αστυνομικός στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας.

Το άψυχο σώμα του 37χρονου εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι του από συγγενικό του πρόσωπο ενώ σοβαρά τραυματισμένη βρέθηκε και η κουνιάδα του, η οποία νοσηλεύεται. Στην αρχή οι υποψίες των αρχών έπεσαν σε εγκληματική ομάδα Αλβανών, που δρα στην περιοχή, καθώς ο αστυνομικός στο παρελθόν είχε αντιληφθεί παγίδα με χειροβομβίδα που είχε στηθεί με στόχο να προκαλέσει κακό σε συναδέλφους του.

Στη συνέχεια όμως, οι υποψίες στράφηκαν στο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, καθώς υπήρξαν πληροφορίες ότι ο 37χρονος, μετά το θάνατο της γυναίκας του, σύναψε σχέσεις με την 42χρονη κουνιάδα του. Η τελευταία, κάτω από τα συντριπτικά στοιχεία που προέκυψαν εις βάρος της, λύγισε και ομολόγησε την Παρασκευή (14/06). Επικαλέστηκε οικονομικές διαφορές και συναισθηματικούς λόγους για το άγριο έγκλημα που διέπραξε ενώ οι αρχές εξετάζουν και τον ρόλο της μητέρας της.

Οι αστυνομικοί μάλιστα βρήκαν και το πιστόλι που χρησιμοποίησε και το οποίο είχε πετάξει σε κοντινή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος.

 

Πηγή: news247.gr (Πληροφορίες από epiruspost.gr)

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Επίδομα θέρμανσης 2021: Σε πέντε δόσεις η πληρωμή – Τα χρήματα που θα λάβουν οι δικαιούχοι

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο είναι οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης για το 2021 – Σε πέντε δόσεις …