Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΑΦΟΡΑ/VIRAL / Το πιο πρωτότυπο εστιατόριο σε εποχή κορονoϊού βρίσκεται στην Σουηδία

Το πιο πρωτότυπο εστιατόριο σε εποχή κορονoϊού βρίσκεται στην Σουηδία

Πενία …τέχνας κατεργάζεται. Η αλλιώς, οι παράξενες εποχές απαιτούν πρωτότυπες ιδέες. Ετσι, ένα πολύ διαφορετικό εστιατόριο άνοιξε στις αρχές Μαΐου, εν μέσω πανδημίας, στην Σουηδία. Το όνομα του είναι «Bord För En», που σημαίνει «Τραπέζι για Έναν» και ισχύει κατά κυριολεξία: Το εστιατόριο σερβίρει μόνο έναν πελάτη κάθε φορά.

Το «Bord för En» βρίσκεται στην κομητεία της Σουηδίας, Γουέρμλαντ, 350 χιλιόμετρα δυτικά της Στοκχόλμης. Διαθέτει ένα και μόνο ξύλινο τραπέζι με μία καρέκλα, το οποίο βρίσκεται σε κήπο σπιτιού με θέα ένα καταπράσινο λιβάδι. Πάνω στο τραπέζι υπάρχει ένα κερί και ένα μπουκέτο από αγριολούλουδα.

«Είναι δεδομένο ότι πρέπει να προσέχετε όταν ταξιδεύετε αυτόν τον καιρό. Αλλά αν είστε στο δρόμο ή έχετε κάποια υποχρέωση στην περιοχή της Γουέρμλαντ, κάποια στιγμή πρέπει και να δειπνήσετε. Εφόσον τα περισσότερα εστιατόρια της περιοχής είναι ντράιβ-ιν, για λόγους δημόσιας υγείας, ελάτε σε εμάς, για φρέσκο αέρα και γευστικό φαγητό στην ύπαιθρο», αναφέρει ο ιστότοπος του εστιατορίου.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

To κράτος του Facebook “έκοψε” όλες τις ειδήσεις από τους Αυστραλούς

Μια μέρα μετά την απόφαση των Αυστραλών να αναγκάσουν τις Google και Facebook να πληρώνουν …