Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / Χαλκίδα: Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

Χαλκίδα: Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη 19χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Χαλκίδα

Συνελήφθη, χθες (24-11-2013) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β΄ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 19χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 22.30΄, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 19χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους (0,85) του γραμμαρίου.

Ο συ λληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και αντίσταση

Συνελήφθη, χθες (24-11-2013) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β΄ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και αντίσταση.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 22.05΄, εντοπίσθηκε να κινείται πεζός από τους αστυνομικούς ο 20χρονος, όπου κατά την διάρκεια του ελέγχου, απώθησε με τα χέρια του, έναν από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., προσπαθώντας να διαφύγει.

Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 20χρονο και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία και ένας μεταλλικός τρίφτης, τα οποία περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού καθαρού βάρους (8,85) γραμμαρίων.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Εγγραφές νέων μελών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των …