Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στην παράσταση “Δον Καμίλο”

Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στην παράσταση “Δον Καμίλο”

Με ελεύθερη είσοδο και  προαιρετική την προσφορά τροφίμων από τους προσερχόμενους θεατές για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, παρουσιάστηκε Παρασκευή, 17 και Σάββατο, 18 Μαΐου, στην αίθουσα Παπαδημητρίου

από το Θεατρικό Εργαστήρι του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου, σε συνεργασία με το Αεικίνητο Θέατρο Ευρίπου, η παράσταση του έργου «Δον Καμίλο».

Ο Δήμος Χαλκίδεων συγχαίρει τους οργανωτές, τους συντελεστές και τους θεατές της παράστασης, για την κοινωνική αντίληψη, το κάλεσμα συλλογικής ευαισθητοποίησης και την ανταπόκριση σ’ αυτό, μιας και «η βοήθεια στους συνανθρώπους μας είναι πολιτισμός». Και ευχαριστεί όλους για την ευγενική προσφορά τους, η οποία δηλώνει στήριξη στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στην οργανωμένη και συντεταγμένη προσπάθεια του Δήμου για την κάλυψη πρωτογενών ζητημάτων επιβίωσης οικογενειών συμπολιτών που αντιμετωπίζουν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη.

Με αφορμή και αυτήν την προσφορά, ο Δήμος Χαλκιδέων, επαναλαμβάνει το κάλεσμα  προς όλους (επιχειρήσεις, εταιρείες, οργανώσεις, συλλόγους, σωματεία, ιδρύματα και ιδιώτες) ώστε με χορηγίες και άλλες εθελοντικές προσφορές για τη διαρκή ενίσχυση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, να γίνουμε αρωγοί και συμμέτοχοι, στο μέγεθος των δυνατοτήτων μας, στην ανάπτυξη ενός δικτύου αλληλεγγύης στη στήριξη των ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Εγγραφές νέων μελών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των …