Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / Περιβαλλοντικές δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Περιβαλλοντικές δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5η Ιουνίου), «ο Δήμος Χαλκιδέων επικεντρώνει τις δράσεις του στην ευαισθητοποίηση των παιδιών»

όπως σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Αλέξανδρος Πιτσούνης.

Συγκεκριμένα,η Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και η Δημοτική Κοινότητα Χαλκίδας έχουν προγραμματίσει:

Την Πέμπτη, 23 & την Πέμπτη, 30 Μαΐου

Βιωματικές δραστηριότητες περιβαλλοντικής αγωγής για μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, με θέμα το «Δάσος» (σε συνεργασία με την υπεύθυνη Περιβαλλοντικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. ΕύβοΙας, Θάλεια Καλαμπαλίκη)

Το διήμερο Τετάρτη, 5 &  Πέμπτη, 6 Ιουνίου

Γιορταστική δράση με τα παιδιά προνηπιακής και νηπιακής ηλικίας, του Β΄ και των παραρτημάτων του, Δ΄ και Ε΄ Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και του Δημοτικού Νηπιαγωγείου (σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Επιτρόπων του Β΄ Βρεφονηπιακού Δημοτικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου Χαλκίδας και τον ΔΟΠΠΑΧ)

Τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου

Παιχνίδια και παραμύθια για μικρά παιδιά (σε συνεργασία και πάλι, με την υπεύθυνη Περιβαλλοντικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. ΕύβοΙας, Θάλεια Καλαμπαλίκη)

Το σύνολο των δράσεων θα φιλοξενηθεί στο σταθμό περιβαλλοντικής ενημέρωσης που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Χαλκιδέων στο Αλσύλλιο Κανήθου, το οποίο αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς και ενεργό κέντρο των οργανωμένων περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων στην πόλη.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Εγγραφές νέων μελών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των …