Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / Κλείσιμο σχολικού έτους από το 10ο δημοτικό σχολείο

Κλείσιμο σχολικού έτους από το 10ο δημοτικό σχολείο

Αποχαιρέτησαν το σχολείο τους τα παιδιά του 10ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας.

ετά από μία ιδιαίτερα δημιουργική χρονιά οι μαθήτριες και οι μαθητές του 10ου Δημοτικού αποχαιρέτησαν το σχολείο τους με την καθιερωμένη ημερήσια εκδρομή τους και την εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους.

Συγκεκριμένα στις 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στην αρχαία Επιδαύρο και το Ναύπλιο. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο χώρο του αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου και στο αρχαιολογικό μουσείο.

Επιπλέον, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης, οι οποίοι εκπόνησαν το πρόγραμμα “Ζούμε τα μνημεία” , ξενάγησαν μαζί με την εμψυχώτρια του προγράμματος, δασκάλα του σχολείου κα Μαγδαληνή Μαμασούκα, όσους γονείς και συμμαθητές τους επιθυμούσαν στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. Τους μίλησαν για την ιστορία της πόλης και το ρόλο της στα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του ελληνικού κράτους και το αρχιτεκτονικό ρεύμα του νεοκλασικισμού.

Τέλος την Πέμπτη 14/6/2013 πραγματοποιήθηκε η γιορτή για τη λήξη του σχολικού έτους στον κήπο του σχολείου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες  με δρώμενα τραγούδια και χορό αποχαιρέτησαν το σχολείο τους και υποδέχθηκαν το καλοκαίρι.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Εγγραφές νέων μελών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των …