Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / «Καλό Καλοκαίρι» από το 8ο Δημ. Σχολείο Χαλκίδας και το Δημ. Σχολείο Βατώντα

«Καλό Καλοκαίρι» από το 8ο Δημ. Σχολείο Χαλκίδας και το Δημ. Σχολείο Βατώντα

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 στο κοσμικό κέντρο “Πηγαδάκι” η γιορτή λήξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας.

 

Η Διευθύντρια του Σχολείου μας κ. Παλικαράκι Ευαγγελία άνοιξε την εκδήλωση με ένα σύντομο χαιρετισμό.
Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ακόμη ο Διευθυντής του Ορφανοτροφείου Χαλκίδας , πατέρας Γρηγόριος Κλεούδης και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης Χαλκίδας κ. Αϊδίνη Ελένη.

Η γιορτή συνεχίστηκε με τραγούδι – σκετς από την Ε’ τάξη και με παραδοσιακούς χορούς που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές του σχολείου μας υπό την καθοδήγηση του γυμναστή του Σχολείου μας, κ. Μπούρικα Δημήτρη.
Εν συνεχεία οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας παρουσίασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα με μοντέρνους χορούς.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το αποχαιρετιστήριο δρώμενο των μαθητών της Στ’ τάξης και την απονομή αναμνηστικών από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Ευχόμαστε σε όλους τους γονείς, τους κηδεμόνες, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές μας καλό καλοκαίρι!



«Καλό Καλοκαίρι» από το Δημοτικό Σχολείο Βατώντα
 
Σε κλίμα ενθουσιασμού αλλά και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 και ώρα 8:30 το βράδυ, η καλοκαιρινή γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Βατώντα.

Τα παιδιά όλων των τάξεων συμμετείχαν στις δύο θεατρικές παραστάσεις που είχαν επιμεληθεί οι δάσκαλοι Χριστόδουλος Βαρτζής, Στέλλα Ιωσήφ, Κατερίνα Τσακλάρη, Μπάμπης Παπανικολάου και Φωτούλα Στράντζαλη.

Οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν θερμά τα θεατρικά έργα των Α΄και Β΄τάξεων με θέμα: «Η πιο ωραία συνταγή» και « Ο ζωντανός υπολογιστής» που παρουσίασαν οι υπόλοιπες τάξεις.

Αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της Στ΄τάξης με βίντεο και φωτογραφικό υλικό από την εξάχρονη σχολική τους πορεία στο Δημοτικό.

Ακολούθησε γλέντι στο προαύλιο του σχολείου με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Εγγραφές νέων μελών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των …