Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές του Ν. Φθιώτιδας

Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές του Ν. Φθιώτιδας

Κλιμάκιο αποτελούμενο από τους : Πρόεδρο ΕΛΓΑ κ. Βασίλη Έξαρχο, Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Βουρδάνο Δημήτριο

Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Θωμά Στάϊκο, υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας και υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΛΓΑ, επισκέφθηκε την Παρασκευή 14/6/2013 τις πληγείσες περιοχές του Νομού Φθιώτιδας (Μακρακώμη – Σπερχειάδα – Μάκριση – Μώλος – Σκάρφεια – Άγιος Σεραφείμ) από την έντονη χαλαζόπτωση της 11ης & 12ης Ιουνίου 2013.

Μετά από επίσκεψη σε κτήματα φιστικιάς, αμπελιών, ακτινιδίων και καλαμποκιού, όντως υπήρξε μεγάλη ζημιά στις καλλιέργειες, και τα κλιμάκια του ΕΛΓΑ θα προβούν σε εξατομίκευση των ζημιών σε κάθε παραγωγό με προτεραιότητα σε καλλιέργειες που είναι πριν το στάδιο της συγκομιδής.

Λόγω αυξημένων υποχρεώσεων του Προέδρου του ΕΛΓΑ την ημέρα εκείνη, έχει προγραμματιστεί για την τρέχουσα εβδομάδα αντίστοιχη επίσκεψη των ανωτέρω κλιμακίων, στις επίσης πληγείσες περιοχές του Δήμου Στυλίδας, για την οποία λόγω της έκτασης των ζημιών έχει ήδη ενημερωθεί ο κ. Πρόεδρος του ΕΛΓΑ με επιστολή του αρμοδίου Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Βουρδάνου.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Εγγραφές νέων μελών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των …