Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΗΡΕΜΩΝ ΝΕΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ  ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το  τμήμα κανόε-καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδoς θα συμμετάσχει στις 8-9 Οκτωβρίου, 2016, στους Διεθνείς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Κύπρο από την Κυπριακή Ομοσπονδία Κανόε, έπειτα από σχετική πρόσκληση τους την οποία  και αποδεχθήκαμε με χαρά.
Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν οι αθλητές Αντωνίου Δημήτριος, Ευθυμιάδης Ορέστης και Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος, οι οποίοι είναι μέλη της ομάδας που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2016, και μέλη της Εθνικής ομάδας ήρεμων νερών.

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές και τα μαθήματα του τμήματος κανόε-καγιάκ ήρεμων νερών συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, στο κρηπίδωμα, κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 16:00-17:30 και Σάββατο 10:30-12:00 για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω.
Τηλ. επικοινωνίας: 6944556649

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ Ν.Ο.Χ. ΣΤΟ WAKEBOARD

Την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 2016 ολοκληρώθηκε το «3rd VOULIAGMENI CUP», όπου κατέκτησε για ακόμη μια φορά το χρυσό μετάλλιο η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος Αλεξάνδρου Ελένη- Πελαγία, στην κατηγορία «Under 14 Girls»  στο άθλημα του Wakeboard. Περνώντας το Σάββατο 1/10 από τους προκριματικούς στον τελικό με την μεγαλύτερη βαθμολογία, την Κυριακή 2/10 ανέβηκε στην υψηλότερη θέση του βάθρου.
Στον ίδιο αγώνα, ο αθλητής του Ν.Ο.Χ., Θωμαΐδης Άγγελος , ο οποίος είναι μόλις 7,5 ετών, είχε την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα Wakeboard. Ο μικρός Άγγελος κατάφερε και πέρασε στον τελικό την Κυριακή 2/10/2016 στην κατηγορία «Under 9 Boys», όπου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, έτσι ανεβάζοντας και δεύτερη φορά τον Ν.Ο.Χ. στο βάθρο.
Συγχαίρουμε θερμά τους αθλητές και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία καθώς στις
7-9 Οκτωβρίου, 2016 θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλιαγμένη.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Εγγραφές νέων μελών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των …