Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / Αμάρυνθος: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους δύο ληστές του Super Market.

Αμάρυνθος: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους δύο ληστές του Super Market.

Σε εξέλιξη ευρείες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) δραστών, για ληστεία σε κατάστημα super market , στην Αμάρυνθο Ευβοίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (10-06-2014) το πρωί αφαίρεσαν, με την απειλή όπλου, χρηματικό ποσό από κατάστημα super market στην Αμάρυνθο Ευβοίας.

Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 06:50΄ το πρωί, οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη δικυκλιστή, εισήλθαν στο ανωτέρω super market , απείλησαν με όπλο (περίστροφο) τον διευθυντή και έναν υπάλληλο του καταστήματος και αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο το χρηματικό ποσό των (25.000) ευρώ.

Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα, στην ευρύτερη περιοχή, κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Εγγραφές νέων μελών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των …