Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΤΕΧΝΕΣ & ΜΟΥΣΙΚΗ / Τα «Παιχνίδια της ζωής» των 15 50!

Τα «Παιχνίδια της ζωής» των 15 50!

Το νεο video clip της αγαπημένης ροκ μπάντας

«….Στο παραμύθι μου δεν ξύπνησες ποτέ και στα σκαλιά μου το γοβάκι σου δεν βρήκα… Μα πάντα έτσι γίνεται θα έλεγε κανείς, παράξενα παιχνίδια της ζωής…»

Για μια αυτοβιογραφική ιστορία αγάπης μιλάει το single των 15 50 «Παιχνίδια της Ζωής» σε στίχους Αλέξανδρου Μίχου και μουσική Ρουσσέτου Δημητρόγλου, το οποίο οπτικοποιήθηκε σε video clip  την περασμένη εβδομάδα!

http://www.youtube.com/watch?v=gd27EvU4gQ0
 
Πρόκειται για ένα άκρως καλοκαιρινό και ταξιδιάρικο video clip που συνδυάζει τον κλασικό ροκ ήχο των 15 50 με ένα παιχνιδιάρικο ύφος που παραπέμπει σε παραμύθι!
Η εξομολόγηση ενός ερωτεύμενου ντύνεται με τη μοναδική μουσική των 15 50, ενώ τη σκηνοθετική υπογραφή έβαλε η Μάϊρα Στυλιανού, γνωστή για τις ξεχωριστές δουλείες της και τη διαφορετική σκηνοθετική ματιά.

Στο νέο video clip,  το ζευγάρι της ιστορίας ενσαρκώνουν ο τραγουδιστής της μπάντας, Αλέξανδρος Μίχος με τη σύζυγό του, Gözde Zay, ενώ η μπάντα εμφανίζεται σε μέρη που μας ταξιδεύουν σε ένα ρομαντικό παραμύθι.

Το single «Παιχνίδια της ζωής» συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο «Άγριες Νύχτες» που κυκλοφόρησε από τη Heaven.
Οι 15 50 όμως δεν σταματούν ποτέ και συνεχίζουν να απογειώνουν το SOCIALISTA στο Γκάζι κάθε Τετάρτη με τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις τους, γεμίζοντας ασφυκτικά το μαγαζί από κόσμο που θέλει να ακούσει live την ξεχωριστή ροκ μπάντα να απογειώνει τη διάθεση με το δυναμισμό της!

Κατεβάστε το videoclip εδώ

Λίγα λόγια για τους 15 50

Οι 15 50 σχηματίστηκαν στις αρχές του 1998 και αποτελούνται σήμερα από τους: Αλέξη Μίχο-φωνητικά, Ρουσσέτο Δημητρόγλου-κιθάρα, Τάσο Σταύρακα-πλήκτρα, Ιωσήφ Μοσχόπουλο-κιθάρες/φωνητικά, Γιάννη Ράνη-τύμπανα και Γιάννη Κουμέττη-μπάσο.
Ο πρώτος τους ομώνυμος δίσκος κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 1999 από τη δισκογραφική εταιρεία PLANETWORKS, και κατάφερε να αποκομίσει άριστες κριτικές. Έκτοτε, το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει ακόμα 3 δίσκους, με τελευταίο το album ΑΓΡΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ  που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2011 από τη HEAVEN. Μια «αυθεντική ροκ μπάντα» όπως πολλοί τους χαρακτηρίζουν, οι 15 50 έχουν συνάψει στην πορεία του σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Ζιώγαλας, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Γιάννης Ζουγανέλης αλλά και με δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου. Σταθμός στην καριέρα των 15 50 ήταν η συνεργασία τους με το γνωστό σκηνοθέτη Θόδωρο Αγγελόπουλο, όπου έδωσαν τη μουσική τους στην ταινία DUST OF TIME, με πρωταγωνιστές τους Willem Daffoe, Irene Jacob, Bruno Ganz, Michel Picolli, η οποία το Φεβρουάριο του 2009 προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου.
Από το ξεκίνημα της πορείας τους, οι 15 50 έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε πάρα πολλά Αθηναϊκά clubs, αλλά και σε όλη την Ελληνική επικράτεια παρουσιάζοντας το δικό τους υλικό, αλλά και εκτελώντας cover πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να έχουν πάνω από 1500 εμφανίσεις στο ενεργητικό τους εντός των ορίων της Αθήνας, και άλλες 500 έξω από αυτή. Γενικότερα,  οι ζωντανές εμφανίσεις των 15 50 στέφονται εδώ και χρόνια από απόλυτη επιτυχία, κυρίως χάρη στην εντυπωσιακή σκηνική τους παρουσία, αλλά και στις πρωτοποριακές επιλογές τους. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, οι 15 50 έχουν αποκτήσει έναν μεγάλο πυρήνα οπαδών, σε πολλά μέρη της Ελλάδας.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Ο Σταμάτης Κραουνάκης τη σκηνή του 4ου bio – Mechanical festival

Let’s go party”: Ο Σταμάτης Κραουνάκης, εμφανώς αντισυστημικός, άφησε το στίγμα του καταμεσής στη σκηνή …