Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ / Παγωτό μερέντα για τις πρώτες ζέστες

Παγωτό μερέντα για τις πρώτες ζέστες

Υλικά

500 γρ κρέμα γάλακτος
250 γρ . μερέντα
25 γρ άχνη ζάχαρη

 

Εκτέλεση

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ.

Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Όσοι προτιμούν τις λιγότερο γλυκές γεύσεις, μπορούν να παραλείψουν αυτό το βήμα.

Προσθέτουμε τη μερέντα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα σοκολατένιο κρεμώδες μείγμα.

Βάζουμε το μείγμα σε μπολ στην κατάψυξη.

Το χτυπάμε ανά μισή ώρα, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία 4-5 φορές.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Σαλάτα με σγουρό λάχανο, καβουρδισμένα αμύγδαλα και παρμεζάνα

Υλικά 1 λάχανο σγουρό 1 ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα 2 …