Υλικά:
1 κοτόπουλο καθαρισμένο και κομμένο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά πελτέ
2 τομάτες ψιλοκομμένες
αλάτι – πιπέρι – μπαχάρι ολόκληρο
1 κύβο κοτόπουλου
μισό κιλό χυλοπίτες
φέτα τριμμένη
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το αφήνουμε να στραγγίσει καλά. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, βάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου να σοταριστούν και απ τις δυο πλευρές να ροδίσουν. Ρίχνουμε νερό μέχρι να τα σκεπάσει, τον πελτέ, τις τριμμένες τομάτες, αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι και τον κύβο κοτόπουλο και αφήνουμε να σιγοβράσει. Όταν το κοτόπουλο πλησιάζει να είναι έτοιμο ρίχνουμε μέσα τις χυλοπίτες να βράσουν και σερβίρουμε με τριμμένη φέτα.