Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΔΡΑΣΕΙΣ / ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Σε μία πρωτοβουλία ψηφιακών υπογραφών προχώρησε ομάδα Χαλκιδέων πολιτών για την άμεση λειτουργία του νέου νοσοκομείου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Διαβάστε παρακάτω το μήνυμα της ομάδας

“Το νέο Νοσοκομείο της Χαλκίδας είναι έτοιμο εδώ και δυο χρόνια. Ενόψει της πανδημίας του κοροναϊού, που αφορά όλο τον πληθυσμό, ζητάμε την άμεση λειτουργία της ΜΕΘ και των υποστηρικτικών τμημάτων. Την άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, με επείγουσες διαδικασίες για την κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Στο νέο νοσοκομείο να φθάνουν μόνον τα περιστατικά που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό και χρήζουν νοσοκομειακής περίθαλψης. Μόνον έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει αποτελεσματικά και το παλιό νοσοκομείο. Γιατί η ζωή δεν σταματάει όσο και να μείνουμε στο σπίτι. Δεν θα σταματήσουν τα τροχαία, τα εγκεφαλικά και τα εμφράγματα !”

Για την ηλεκτρονική ψηφοφορία κάντε κλικ εδώ

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Η πρώτη ψηφιακή αναδάσωση της χώρας από το Let’s do it Greece είναι γεγονός!

Με κεντρικό σύνθημα “Ρίζες που μας Ενώνουν”, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, η καρδιά εκατοντάδων εθελοντών …