Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ / Η επίσημη λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης “Ο Συλλέκτης”

Η επίσημη λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης “Ο Συλλέκτης”

Ήταν ένα διαφορετικό βράδυ Δευτέρας, γλυκύτατα φθινοπωρινό και πλαισίωνε ιδανικά την 5η παράσταση του “Συλλέκτη” που ήταν και η επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού έργου. Όλοι οι συντελεστές και τα μέλη του Θεάτρου Χαλκίδας ήταν πάλι επί ποδός, όπως και στις προηγούμενες παραστάσεις.
Αυτή η βραδιά όμως, είχε μια λάμψη διαφορετική, μια επιπλέον τιμητική αύρα για την πόλη μας, καθώς υποδέχτηκε και ανθρώπους του θεάματος που ήρθαν από την πρωτεύουσα προσκεκλημένοι από την παραγωγή του “Συλλέκτη” για να παρακολουθήσουν το έργο, οι οποίοι δήλωσαν στα ΜΜΕ την αγάπη τους προς τους πρωταγωνιστές και την πεποίθησή τους για το εξαιρετικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους.
Παρέστησαν η Ρούλα Κορομηλά, η Αγγελική Λαμπρή, ο Γιώργος

Καπουτζίδης, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Σοφία Βογιατζάκη, η Κωνσταντίνα Κλαψινού, η Βάγια Αντωνοπούλου, η Σοφία Δριστέλα, Έφη Ρευματά, Ολυμπία Σκορδίλη και άλλοι.

 

 

Μετά το τέλος της παράστασης, μίλησαν εντυπωσιασμένοι για τον “Συλλέκτη”, την έξοχη ερμηνεία του Αργύρη και της Ιωάννας, την ευρηματική σκηνοθεσία του Αλέξανδρου και για το θερμό κοινό της Χαλκίδας που γέμισε το Θέατρο Παπαδημητρίου αγκαλιάζοντας αυτό το εγχείρημα. Μάλιστα, δέχτηκαν ακούραστα, να φωτογραφηθούν με πολλούς από τους θεατές, με απλότητα, ευγένεια και πολύ φιλική διάθεση.

“Ο Συλλέκτης” είναι μια καθηλωτική παράσταση και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Χαλκίδα που τη φιλοξενεί κι έχει την ευκαιρία να θαυμάσει τα δύο παιδιά της που διαπρέπουν.
Ο Αργύρης και η Ιωάννα, πραγματικά καθηλώνουν το κοινό με την ερμηνεία τους και δικαιώνονται για την επιλογή τους να εμπιστευτούν το Θέατρο Χαλκίδας και τον τόπο τους για τη στήριξη στο ξεκίνημα αυτής της περιοδείας τους.

 

Όσοι δεν έχετε δει τον “Συλλεκτη”φροντίστε να εξασφαλίσετε θέση σε μια από τις επόμενες δέκα παραστάσεις για να απολαύσετε μια εκπληκτική παράσταση από τα δικά μας παιδιά και να διαπιστώσετε την αλήθεια των γραφομένων!

Ευχαριστούμε την κυρία Μίνα Βαμβάκου για το κείμενο

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

“Βραβείο Τιμής” για τον ζωγράφο Σπύρο Πανουργιά

Το “Βραβείο Τιμής” απέσπασε ο Χαλκιδέος ζωγράφος Σπύρος Πανουργιάς από το Circle Foundation ανάμεσα σε …