Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Χειμερινοί Αγώνες Προαγωνιστικών της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας

Χειμερινοί Αγώνες Προαγωνιστικών της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας

Στην όμορφη πόλη του Καρπενησίου έγιναν το Σάββατο 23 Μαρτίου οι Χειμερινοί Αγώνες Προαγωνιστικών της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με την συμμετοχή 90 αθλητών-τριών από 9 ομάδες της περιφέρειας

(ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΕΤΗ ΛΑΜΙΑΣ, Α.Ν.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, Γ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ, , Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ)

Ο Ευβοϊκός ΓΑΣ κατέκτησε πέντε (5) πρώτες θέσεις, τρείς (3) δεύτερες θέσεις και δύο θέσεις στην οκτάδα, ξεκινώντας θετικά την θερινή σεζόν.

Αναλυτικά:

Μπουζάλας Γεώργιος, τρείς πρώτες θέσεις στα 50 και 100 μέτρα πεταλούδα και στα 100 μέτρα ελεύθερο.

Σκουλικαρίτης Αριστοφάνης, δύο πρώτες θέσεις στα 100 μέτρα ελεύθερο και 50 μέτρα πεταλούδα και δεύτερος στα 50 μέτρα ελεύθερο.

Αναστασίου Άννα, δεύτερη στα 50 και 100 μέτρα ελεύθερο και τέταρτη στα 100 μέτρα ύπτιο.

Χαμαλίδης Απόστολος, έκτος στα 100 μέτρα ελεύθερο.

Στο Καρπενήσι, επίσης συγκροτήθηκε  σε σώμα η νέα Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας. Ο Βαγγέλης Μούτουπας για μία ακόμη φορά ανανέωσε την εμπιστοσύνη των Συλλόγων  αφού τα τελευταία δέκα επτά (17) χρόνια εκλέγεται παμψηφεί από το σύνολο των συλλόγων της Περιφέρειας ως Πρόεδρος.

Την Τρίτη 26 Μαρτίου ανοίγει επίσημα και το κολυμβητήριο της πόλης μας , ο Ευβοϊκός ΓΑΣ καλεί όλα τα παιδιά που θέλουν να μάθουν κολύμπι να έρθουν στο καινούριο τμήμα του συλλόγου.

Οι προπονητές μας με την πολυετή πείρα, την άριστη γνώση και την αγάπη για το άθλημα θα σας παρέχουν τα ιδανικά προγράμματα εκμάθησης και άσκησης, για το παιδί σας και εσάς.

 

Τηλ. επικοινωνίας 6939899119 και 6976089118

Δ.Σ.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …