Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Στο τιμόνι του Ηρακλή Ψαχνών ο Γιώργος Βαζάκας.

Στο τιμόνι του Ηρακλή Ψαχνών ο Γιώργος Βαζάκας.

Ο Γιώργος Βαζάκας είναι τελικά ο νέος προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών.

Μετά την βαριά ήττα για Κύπελο Ελλάδας από την Καρδίτσα, έγινε συνάντηση του Βασίλη Βούζα με τη δοιήκηση της ομάδας. Αποφασίτηκε πως το καλύτερο για τις δύο πλευρές θα είναι να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Έτσι η διοικούντες δημοσίευσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέση με τον προπονητή της ομάδας Βασ. Βούζα και το επιτελείο του Σ. Παυλίδη και Θ. Πάλλη.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον Β. Βούζα και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική συνεργασία, το άριστο ήθος και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν καθ’ όλη την χρονική περίοδο που εργάσθηκαν στην ΠΑΕ και τους εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Παν. Τοκπασίδης».

Μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρχαν πληροφορίες πως οι άνθρωποι του Ηρακλή είχαν προσεγγίσει τον Γιώργο Βαζάκα. Μάλιστα έκαναν λόγο για συμφωνία.
Το πρωί της Δευτέρας οι Ψαχνώτες έβγαλαν νέα ανακοίνωση στην οποία επισημοποίησαν την πρόσληψη του πολύπειρου προπονητή:

<< Η ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών ανακοινώνει ότι τα καθήκοντα προπονητή της ομάδας αναλαμβάνει ο Γιώργος Βαζάκας. Ο Γιώργος Βαζάκας έχει γεννηθεί το 1960 και έχει εργασθεί με επιτυχία στις ομάδες των Τρικάλων, Ολυμπιακού Βοόλου, Χαλκηδόνας, Απόλλων Σμύρνης, Αιγάλεω, Πανιωνίου, Κέρκυρας, ενώ ως ποδοσφαιριστής στον Πιερικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Νίκη Βόλου >>.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …