Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Ο Κώστας Βουρδάνος στο Halkida.gr

Ο Κώστας Βουρδάνος στο Halkida.gr

Μετά τη μεγάλη  επιτυχία της κατάκτησης  του ασημένιου μεταλλίου  στην κατηγορία των 96 κιλών στους 3ους Μεσογειακούς Αγώνες πάλης που έγιναν στη Λάρισα, ο Κώστας Βουρδάνος προετοιμάζεται  για ένα τουρνουά στην αρχαία Ολύμπια με τη συμμετοχή  20 χωρών.

 

Λίγες μέρες πριν την αναχώρηση του ( 10 Ιουνίου) για τον Πύργο, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του το Halkida.gr μίλησε μαζί του.

Ο Χαλκιδέος Πρωταθλητής αποκάλυψε ότι   πιθανόν να είναι η τελευταία του χρονιά  στον Ολυμπιακό Πειραιώς με τα χρώματα του οποίου αγωνίζεται στα πανελλήνια πρωταθλήματα.  

 

Παράλληλα δεν έκρυψε το μεγάλο του παράπονο προς την γενέτειρα του. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω η Χαλκίδα και ο Δήμος της Χαλκίδας μετά και από αυτήν την διάκριση (το ασημένιο στους Μεσογειακούς) να με τιμήσουν γιατί έχουν ξεχάσει τους αθλητές όλα αυτά τα χρόνια εγώ όμως την πόλη μου ποτέ !»

 

Οι Χαλκιδείς πρωταθλητές της ελληνορωμαϊκής πάλης Φάνης Αναγνώστου και Κώστας Βουρδάνος στη λαμπαδηδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων.



Τέλος δεν ξέχασε να ευχαριστήσει  αυτούς που τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια:  «Ευχαριστώ το ίδρυμα P.A.L.I.S.  που είναι δίπλα μου και πάντα κοντά μου , όπως και την Tempo Spor  (ελληνική εταιρία) η οποία με ντύνει.»


Το Halkida.gr εύχεται καλή επιτυχία στο Κώστα και να επιστέψει αυτή τη φορά με το χρυσό κρεμασμένο στο λαιμό του!

 

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …