Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Κολύμβηση: Εξαιρετικές επιδόσεις από τους αθλητές το Ευβοιϊκού Γ.Α.Σ.

Κολύμβηση: Εξαιρετικές επιδόσεις από τους αθλητές το Ευβοιϊκού Γ.Α.Σ.

Με δώδεκα (12) μετάλλια, εξαιρετικές επιδόσεις και πολλές εμπειρίες επέστρεψαν οι αθλητές του Ευβοϊκού Γ.Α.Σ. από το Δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου το τριήμερο 15-16-17 Μαΐου στους διασυλλογικούς αγώνες αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Περιστερίου με την επωνυμία «44 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ» και την συμμετοχή 1200 αθλητών-τριών από συλλόγους της Νότιας Ελλάδας κυρίως.

Με 24 αθλητές-τριες συμμετείχε η ομάδας μας και από τις αγωνιστικές κατηγορίες τέσσερα μετάλλια (2 χρυσά και 2 ασημένια) κατέκτησε ο Μπουζάλας Γιώργος δείχνοντας ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει του Θερινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος και ένα ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Μάμαλης Κωνσταντίνος.

Τρία μετάλλια (ένα κάθε χρώμα) κέρδισε Πασσά Παναγιώτα και δύο ο Αγγελόπουλος Μιχάλης, με θαυμάσιους χρόνους και οι δύο.

Από τα προαγωνιστικά δύο μετάλλια (ένα ασημένιο και ένα χάλκινο) κέρδισε η Χαμαλίδη Αναστασία.

Πολλοί από τους αθλητές μας της προαγωνιστικής ομάδας μπήκαν στην οκτάδα των αγωνισμάτων τους και έδειξαν ότι μπορούν να κολυμπήσουν σωστά και γρήγορα.

Ο επόμενος αγώνας των αθλητών-τριών μας είναι στο Κύπελλο Ευρίπου στη Χαλκίδα 22-24 Μαΐου, σας περιμένουμε να μας δείτε από κοντά!!!

ΕΥΒΟΙΚΟΣ Γ.Α.Σ.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …