Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Ηρακλής Ψαχνών – Φωκικός 1-0

Ηρακλής Ψαχνών – Φωκικός 1-0

Με διάθεση να πάρει το προβάδισμα από νωρίς μπήκε στον αγώνα ο Ηρακλής και πίεσε πολύ τους φιλοξενούμενους. Το γκολ δεν άργησε να έρθε.Στο 20′ ο Στουρνάρας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Μέχρι το τέλος του Α’ ημιχρόνου το σκηνικό δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να πιέζουν και γενικά να είναι αγωνιστικά ανώτεροι.

Στο 73΄ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι και ταυτόχρονα ο Φωκικός έμεινε με 10 παίχτες – αποβλήθηκε ο Σιμονιάν. Όμως ο Κρητικός αστόχησε από τα έντεκα βήμα. Έτσι παρέμεινε το 1-0 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Η δεύτερη εντός έδρας νίκη έφερε τον Ηρακλή Ψαχνών στους επτά βαθμούς, και ταυτόχρονα αήττητο,  μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Football League.

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Λάμπρου): Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Λάμπρου, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου (77′ Ντελέκος), Τσιμόντζι, Κρητικός (87′ Τριανταφύλλου), Κοιλιάρας, Τσούτσης (19′ Ντάνιελ)

Φωκικός (Γιώργος Κούτσης): Μελίσσας, Άλα Άλμπι, Πεχλιβανόπουλος, Σιμονιάν, Καλαγκάνης, Σκαρίμπας, Ράντι, Αλβάρεζ, Θέος (66′ Τζέγκος), Φράγκος, Γουόρντεν

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …