Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – «ΕΥΡΙΠΟΣ 2022 NIGHT RUN»

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – «ΕΥΡΙΠΟΣ 2022 NIGHT RUN»

Συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. και της Τοπικής Επιτροπής ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022, στα γραφεία του Οργανισμού, με θέμα τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Χαλκίδας για το 2022, κατά την οποία ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε η διεξαγωγή του να γίνει το Σάββατο 14 Μάϊου 2022 με τίτλο «ΕΥΡΙΠΟΣ 2022 NIGHT RUN».
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν:
Εκ μέρους του ΔΟΑΠΠΕΧ., η Π/δρος, Ελένη Αίδίνη, ο Αντιπ/δρος, Παναγιώτης Νικολάου, το μέλος του ΔΣ, Δημήτρης Τριανταφύλλου ο και Δ/ντης, Φώτιος Γκούνης.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Επιτροπής ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας οι: ο Πρόεδρός της Βλάχος Θανάσης, ο Γενικός Γραμματέας Χαράλαμπος Βραϊμάκης , ο ταμίας Δημήτρης Δεμερτζής και ο Τεχνικός Σύμβουλος Ντίνος Μπουλούκος .
Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση για τον καθορισμό όλων των επιμέρους λεπτομερειών της διοργάνωσης και την έκδοση της προκήρυξης των αγώνων.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …