Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / ΕΥΒΟΙΚΟΣ Γ.Α.Σ.: Διακρίσεις αθλητών

ΕΥΒΟΙΚΟΣ Γ.Α.Σ.: Διακρίσεις αθλητών

Με δύο μετάλλια, δυνατούς χρόνους και καλά πλασαρίσματα επέστρεψαν οι δύο αθλητές του συλλόγου μας, Μπουζάλας Γιώργος και Αναστασίου Άννα από τους Χειμερινούς Αγώνες Νοτίου Ελλάδας κατηγοριών Παμπαίδων – Παγκορασίδων ΑΒ, που έγιναν στο κολυμβητήριο της Νίκαιας «Ο Πλάτων» το τριήμερο 12-13-14 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή όλων των κορυφαίων ομάδων της Νότιας Ελλάδας.

Αναλυτικά ο Μπουζάλας Γιώργος κατέκτησε την δεύτερη θέση στα 100 μέτρα πρόσθιο της κατηγορίας του, με χρόνο 1:11:87 χάνοντας το χρυσό μετάλλιο στην τελευταία χεριά από το Βασίλη Στέφανο του Παλαιού Φαλήρου.

Επίσης ο ίδιος αθλητής κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 50 μέτρα πρόσθιο και στάθηκε άτυχος στο τελευταίο του αγώνισμα, στα 200 μέτρα πρόσθιο παίρνοντας την τέταρτη θέση.

Ακόμα η Αναστασίου Άννα με πολύ καλές επιδόσεις κατέκτησε την 9η θέση στα 200 μέτρα ύπτιο και 15η στα 100 μέτρα ύπτιο.

Επόμενος αγώνας το άλλο Σαββατοκύριακο, επίσης στη Νίκαια, με τους Χειμερινούς Αγώνες Ν. Ελλάδας των Παίδων-Εφήβων-Κορασίδων-Νεανίδων και τη συμμετοχή τριών αθλητών-τριων μας.

 

ΕΥΒΟΙΚΟΣ Γ.Α.Σ.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …