Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Ίκαρος Χαλκίδας: Πρόκριση με ανατροπή απέναντι στα Τρίκαλα

Ίκαρος Χαλκίδας: Πρόκριση με ανατροπή απέναντι στα Τρίκαλα

Ο Ίκαρος Χαλκίδας έκανε την ανατροπή απέναντι στα Τρίκαλα BC και τα κέρδισε με 78-74, για την 1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 54-37 στο 26’, αλλά οι παίκτες του Γιώργου Καλαφατάκη δεν το έβαλαν κάτω και ανεβάζοντας σταδιακά την απόδοσή τους έφθασαν στη νίκη πρόκριση. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Ντομινίκ Σάτον με 23 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κρις Έβανς με 20 πόντους.

Διαιτητές: Μητσόπουλος, Καλδίρης, Σκούτας.
Δεκάλεπτα: 14-16, 31-36, 54-58, 78-74
Ίκαρος Χαλκίδας (Καλαφατάκης): Στρναντ 16 (2), Γκόβενς 8 (1), Παπανικολόπουλος, Άσκα 10, Μανωλόπουλος 5, Σπανός 2, Οκόγιε 7, Μπορόβνιακ 7, Σάτον 23, Βουγιούκας, Μπέμπης, Περσίδης.
Τρίκαλα BC (Φλεβαράκης): Έβανς 20, Περούνιτσιτς 3 (1), Γιαννακίδης 3 (1), Πέτροβιτς 2, Κόμματος 5 (1), Δεληγιάννης 13, Γκρέιντζερ 13, Μουτακαμπίρ 15 (2).

Καλαφατάκης: «Μάθημα για τη συνέχεια»

Ως καλό μάθημα, που θα τους φανεί χρήσιμο στη συνέχεια, χαρακτήρισε ο Γιώργος Καλαφατάκης το παιχνίδι του Ίκαρου απέναντι στα Τρίκαλα BC.

Το συγκρότημα της Χαλκίδας φιλοξένησε τους νεοφώτιστους στην Basket League ΟΠΑΠ και τους κέρδισε δύσκολα, για την 1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Χανιώτης τεχνικός παραδέχθηκε πως πήραν καλό μάθημα, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο κλειστό της Κανήθου.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ελπίζω αυτό το παιχνίδι να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια. Η ομάδα δεν έχει μεγάλη εμπειρία και οι ξένοι είναι ρούκι, κάτι που πήγαμε να πληρώσουμε. Τελικά σοβαρευτήκαμε, βελτιώσαμε την άμυνα και συνολικά την απόδοσή μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο ο οποίος μας βοήθησε πολύ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με στόχο να είμαστε έτοιμοι για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος».

Πηγή: OnSports.gr

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …