Χωρίς Σισοκό στη Ρώμη

Χωρίς τον Ιμπραήμ Σισοκό θα αναγκαστεί να ταξιδέψει αύριο (7/11) ο Παναθηναϊκός για τη Ρώμη,

αφού ο Ιβοριανός άσος υπέστη θλάση στο Κυριακάτικο (4/11) ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ, με τα προγνωστικά να τον αφήνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

 

Οι «πράσινοι» θα αναμετρηθούν κόντρα στη Λάτσιο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καλείται να αναθεωρήσει τα πλάνα του, εφόσον θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σισοκό.

 

Ο παίκτης πρόκειται να υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος το προβλήματος του. Σε αυτό το στοίχημα αποτελέσματα θα προκύψουν μέσα στις επόμενες μέρες, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο 21χρονος επιθετικός δε θα βρίσκεται στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού στις προσεχείς αναμετρήσεις του «τριφυλλιού» με τις Λάτσιο, Κέρκυρα και ΠΑΟΚ.

 

Η απουσία του Ιμπραήμ Σισόκο βέβαια δεν είναι και η μόνη που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι», αφού οι Βελάσκες και Μαυρίας φαίνεται πως έχουν ελάχιστες πιθανότητες να προλάβουν τις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ είναι σίγουρο πλέον πως ο Στέργιος Μαρίνος θα παραμείνει εκτός των πλάνων του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

 

Από την άλλη πλευρά, ευχάριστα είναι τα νέα σχετικά με την περίπτωση του Μπρούνο Φορναρόλι, αφού μετά την επιστροφή του, είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί από τον Πορτογάλο ακόμα και στο ματς της Πέμπτης (8/11) με την ιταλική ομάδα.

 

Χαρακτηριστικό ωστόσο είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού δεν έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει για τη Ρώμη με πτήση τσάρτερ, ελέω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει τη φετινή χρονιά, ενώ την αποστολή θα ακολουθήσουν μόλις οι Ελευθεράκης και Πολέμης, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το «παρών» αυθημερόν στην πρωτεύουσα της Ιταλίας. 

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Santa Claus Βίκος Street Relays: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στη Λαμία

Aρχίζουν την Δευτέρα οι δωρεάν εγγραφές για τα Santa Claus Βίκος Street Relays της Λαμίας …