Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΕΛΛΑΔΑ | ΚΟΣΜΟΣ | BET / «Χρυσάφι» για τους Μιλανέζους Σίλβα και Ιμπραϊμοβιτς

«Χρυσάφι» για τους Μιλανέζους Σίλβα και Ιμπραϊμοβιτς

Τα προγνωστικά είναι ξεκάθαρα με το μέρος των Ιταλών, καθώς πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο πως οι Τιάγκο Σίλβα και Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θα ενταχθούν στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν,

βάζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο η Μίλαν στα ταμεία της συνολικά 170 εκ. ευρώ.

Η πρόταση ύψους 65 εκ. που κατέθεσε η ομάδα του Παρισιού στους (11/07) Ροσονέρι για την απόκτηση των δύο παικτών, έχει κάνει το γύρο του ποδοσφαιρικού κόσμου από την Τετάρτη (11/07), ενώ παράλληλα σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, η ιταλική ομάδα φέρεται να έχει ήδη δεχθεί την προσφορά.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Τιάγκο Σίλβα έχει συμφωνήσει στο ποσό των 7,4 εκ. ευρώ το χρόνο, γεγονός που δεν καθιστά αναγκαίες τις περαιτέρω διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο, ενώ ο ατζέντης του Ζλάταν από την πλευρά του, θα επισκεφθεί το Παρίσι προκειμένου να κλείσει όλες τις σχετικές εκκρεμότητες.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σουηδός άσος έχει θέσει ως όρο για την μετακίνηση του στο Παρί Σεν Ζερμέν, να ξεπερνάει το συμβόλαιο του τα 12 εκ. ευρώ, ποσό με το οποίο αμείβεται από τη Μίλαν, ενώ οι Παριζιάνοι από πλευράς τους, φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν το αίτημα του 31χρονου επιθετικού.

 

Για τη Μίλαν φαίνεται πως είναι μεγάλο το στοίχημα ποδόσφαιρο ωστόσο παίζεται, εκτός από την bet365, εντός γηπέδου κι εκεί οι δύο παίκτες απέδειξαν ότι αξίζουν το παχυλό ποσό που θα προσφέρει η μετακίνηση τους στη Γαλλία, στην πρώην ομάδα τους.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Santa Claus Βίκος Street Relays: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στη Λαμία

Aρχίζουν την Δευτέρα οι δωρεάν εγγραφές για τα Santa Claus Βίκος Street Relays της Λαμίας …