Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΕΛΛΑΔΑ | ΚΟΣΜΟΣ | BET / Στηρίζουμε τη Γαλατάσαραϊ με +2 Ασιατικό Χάντικαπ

Στηρίζουμε τη Γαλατάσαραϊ με +2 Ασιατικό Χάντικαπ

Μετά τις δύο σούπερ χθεσινές αναμετρήσεις και τις επιτυχημένες προβλέψεις στους αγώνες Παρί – Μπαρτσελόνα (1Χ απόδοση 2.31) και Μπάγερν – Γιουβέντους (Μπάγερν -1 απόδοση 2.00) η δράση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζεται με δύο σημαντικούς αγώνες.

Συγκεκριμένα η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Γαλατάσαραϊ και η Μάλαγα την Ντόρτμουντ. Κατά τα άλλα και το πρόγραμμα σήμερα περίλαμβάνει αγώνες για το Κύπελλο Σουηδίας, την αναμέτρηση Σαμπντόρια – Ίντερ για τη Serie A και Πόρτο – Ρίο Άβε για το πορτογαλικό Λιγκ Καπ, αλλά αναμετρήσεις για τη Σκωτία, την Κόνφερανς και το Κόπα Λιμπερταδόρες. Αύριο εκτός από τα μεγάλα παιχνίδια για το Europa League, έντονο είναι το ενδιαφέρον για τους αγώνες ΠΑΟ – CSKA και Ολυμπιακός – Κίμκι.

Ο διαγωνισμός του Betarades.com για το iPhone5 συνεχίζεται. Δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://apps.facebook.com/betarades/ και να προβλέψετε τον πρώτο σκορερ του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατάσαραϊ. Μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα υπάρχει ένας αγώνας προς πρόβλεψη και νικητής είναι ο πρώτος που θα έχει 3 σωστές προβλέψεις σε 1ο σκόρερ και τελικό σκορ μαζί.

Xθες μάλιστα δύο άτομα κατάφεραν να προβλέψουν στον αγώνα της Παρί με την Μπαρτσελόνα το 2-2 με πρώτο σκόρερ τον Μέσι. Συνολικά υπάρχουν απο την έναρξη του διαγωνισμού 30 άτομα με μία πρόβλεψη. Μπείτε εδώ (http://apps.facebook.com/betarades/ ) κανοντας κλικ και κάντε την πρόβλεψη για το σημερινό αγώνα στο «Μπερναμπέου».

Περνάμε τώρα στις σημερινές μας προτάσεις και αρχίζουμε με το σημείο της ημέρας που είναι το +2 Γαλατάσαραϊ με αντίπαλο τη Ρεάλ σε απόδοση 2.30 στο Ασιατικό Χάντικαπ. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως με νίκη ή ισοπαλία της Γαλατάσαραϊ και με ήττα των Τούρκων με ένα γκολ διαφορά κερδίζουμε το στοίχημα, ενώ αν η Ρεάλ νικήσει με δύο γκολ διαφορά τότε παίρνουμε τα λεφτά πίσω. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές στο παρελθόν, με την πρώτη να είναι για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στις 25 Αυγούστου 2000 (άρα για τη σεζόν 1999/00), όπου η Γαλατάσαραϊ κατέκτησε το τρόπαιο κερδίζοντας με 1-2 στην παράταση (1-1 η κανονική διάρκεια). Η ύπαρξη στο ρόστερ της παικτών παγκόσμιας κλάσης, όπως οι Ντρογκμπά, Σνάιντερ, Φελίπε Μέλο, Μουσλέρα, Αμπραμπάτ και Ελμάντερ, αλλά και η ύπαρξη εξαιρετικών Τούρκων ποδοσφαιριστών οδηγεί στη σύνθεση ενός συνόλου, που είναι ικανό να προκαλέσει μεγάλες «ζημιές» σε όποιον την υποτιμήσει. Εμείς πιστεύουμε πως σήμερα οι Τούρκοι θα εμφανιστούν δυνατοί στο γήπεδο, θα πουλήσουν… ακριβά το τομάρι τους και δύσκολα θα ηττηθούν, έχοντας πάντα την κάλυψη των 2 γκολ σε απόδοση 2.30 στο +2 (Ασιατικό Χάντικαπ).

Στο έτερο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ, Μάλαγα – Ντόρτμουντ βρίσκεται στην κατηγορία «Μονά». Από το παιχνίδι στο «Ροζαλεδα» έχουμε κρατήσει το Goal/Goal. Πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν κατά… βούληση, διαθέτοντας σύνολα που ξετυλίγονται πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση με παίκτες απο διαφορετικές θέσεις που βρίσκουν δίχτυα ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να τονίσουμε πως οι 13 από τις 15 τελευταίες εξόδους της Ντόρτμουντ σε όλες τις διοργανώσεις, είναι G/G. Έτσι καταλήγουμε σε απόδοση 1.75 στο να Σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Στην Ιταλία έχουμε κρατήσει το «Διπλό» Draw No Bet της Ίντερ κόντρα στην Σαμπντόρια σε απόδοση 1.92. Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να «τρέχουν» ένα αρνητικό σερί κόντρα στους «νερατζούρι» στην έδρα τους. Συγκεκριμένα μόλις μία νίκη για τη Σαμπντόρια τις τελευταίες 8 φορές που υποδέχθηκε την Ίντερ (1-4-3)! Η Ίντερ με ενδεχόμενη νίκη στο σημερινό ματς, θα πιάσει στην 5η θέση τη Λάτσιο και θα βρεθεί στο -1 από την 4η και τη Φιορεντίνα. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενουμενους στο «διπλό» με κάλυψη βέβαια στην ισοπαλία, αφού με το DNB που επιλέξαμε παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω αν ο αγώνας έρθει «Χ».

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Santa Claus Βίκος Street Relays: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στη Λαμία

Aρχίζουν την Δευτέρα οι δωρεάν εγγραφές για τα Santa Claus Βίκος Street Relays της Λαμίας …