Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΕΛΛΑΔΑ | ΚΟΣΜΟΣ | BET / Πασχαλινές ευκαιρίες σε Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία

Πασχαλινές ευκαιρίες σε Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία

Μπορεί οι Ορθόδοξοι να κινούνται σε ρυθμούς ΠΑΣΧΑ και να περιμένουν σήμερα την Ανάσταση του Κυρίου, ωστόσο η υπόλοιπη Ευρώπη έχοντας κάνει εδώ και 15 μέρες τη δικιά της Ανάσταση σήμερα εχει κανονικά αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την παραμονή «φουντώνει» σε Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία ενώ σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα υπάρχει έντονη δράση, που προσφέρει στοιχηματικές ευκαιρίες. Βέβαια ξεχωρίζει η «πρόβα τελικού» στην Bundesliga μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Μπάγερν, που σε λίγο καιρό θα διεκδικήσουν τον τίτλο της «Καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη» στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο γήπεδο «Γουέμπλεϊ».

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με το σούπερ παιχνίδι στη Γερμανία, όπου έχουμε επιλέξει το Over 2.5 γκολ. Τόσο η Ντόρτμουντ, όσο και η Μπάγερν Μονάχου θα αγωνιστούν απαλλαγμένες από το άγχος της νίκης, καθώς οι Βαυαροί έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό τον τίτλο του πρωταθλητή. Το επικείμενο ραντεβού τους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ δίνει στη σημερινή αναμέτρηση άλλον χαρακτήρα, καθώς αμφότεροι θα προσπαθήσουν να «διαβάσουν» τον αντίπαλο και να «κρύψουν» με τη σειρά τους τα σχέδια για τη μεγάλη βραδιά της 25ης Μαΐου. Η Ντόρτμουντ είναι η ομάδα με τα περισσότερα Over 2,5 στο πρωτάθλημα, 23 σε 31 αγώνες! Σήμερα αναμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά αντίθετα δοκιμές σε σχηματισμούς και πρόσωπα, κάτι που θα ελευθερώσει τους παίκτες και θα δώσει την ευκαιρία για αρκετές φάσεις και γκολ.

Περνάμε στις «Μπόμπες» και αρχίζουμε με το Χ2 της Φορτούνα Ντίσελντορφ κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης σε απόδοση 2.15. H Άιντραχτ  έχει καταλάβει εδώ και καιρό ότι δυσκολεύεται στην επίθεση και στον αγώνα στην έδρα της Μάιντζ, μπήκε απλά για να πάρει το ελάχιστο. Το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό, αφού χαρακτηριστικό είναι ότι το γκολ επί της Σάλκε, είναι το μοναδικό στα τελευταία 4 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, ήταν όμως ικανό να της δώσει μια σημαντική νίκη. Εμείς σήμερα θα στηριχθούμε στους φιλοξενούμενους που θέλουν να αποφύγουν το μπαράζ παραμονής και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Στην Primera Division έχουμε επιλέξει το Χ2 της Χιχόν κόντρα στην Λας Πάλμας σε απόδοση 2.15. Η κακή συγκομιδή της Χιχόν την έχει κρατήσει στο -9 από τη ζώνη των πλέι οφ (49β. έναντι 58 της 6ης Λας Πάλμας), με αποτέλεσμα το σημερινό ματς να είναι κομβικό στην προσπάθεια των φιλοξενούμενων για άμεση επιστροφή στη «μεγάλη» κατηγορία. Από την άλλη η Λας Πάλμας είναι ακόμα «ζαλισμένη» απο την «πεντάρα» της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Κόρδοβα και εμείς θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους που θα παλέψουν για τη σωτηρία. Στη Γαλλία κρατάμε το Χ2 της Μπαστιά με αντίπαλο την Μαρσέιγ σε απόδοση 2.63.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Santa Claus Βίκος Street Relays: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στη Λαμία

Aρχίζουν την Δευτέρα οι δωρεάν εγγραφές για τα Santa Claus Βίκος Street Relays της Λαμίας …