Ο ΠΑΟΚ …στο Λεβερκούζεν

Έναν «μικρό» ΠΑΟΚ φαίνεται πως θέλει να δημιουργήσει η Μπάγερ Λεβερκούζεν στο εσωτερικό της ομάδας, αφού μετά την παραχώρηση του Κώστα Σταφυλίδη, τα προγνωστικά ποδοσφαίρου θέλουν τους Γερμανούς να ετοιμάζονται να προσεγγίσουν και τον Γιώργο Γεωργιάδη.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γερμανικός σύλλογος έχει επιδιώξει ήδη να έρθει σε επαφή με τον νεαρό παίκτη, καθώς ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημα την πρόταση του στη διοίκηση του «δικεφάλου», προκειμένου να τον αποκτήσει.

 

Σε αυτό το στοίχημα προγνωστικά είναι νωρίς ακόμα να γίνουν, ωστόσο η παραχώρηση του Κώστα Σταφυλίδη, αποτέλεσε την αφορμή να δημιουργηθούν καλές σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών, γεγονός από το οποίο δείχνουν να επωφελούνται μέχρι στιγμής οι άνθρωποι της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι επαφές του ΠΑΟΚ με το γερμανικό πρωτάθλημα και τις ομάδες του, έχουν ξεκινήσει από πέρυσι, κάνοντας την αρχή με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια ο οποίος πουλήθηκε στη Βόλφσμπουργκ, πολύ πρόσφατα την παραχώρηση του Κώστα Σταφυλίδη στη Λεβερκούζεν, το ενδιαφέρον για τον 25χρονο Γεωργιάδη εν συνεχεία, αλλά και την παρουσία της Φορτούνα Ντίσελντορφ που φαίνεται να προσεγγίζει τον Γιώργο Μαλεζά.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Santa Claus Βίκος Street Relays: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στη Λαμία

Aρχίζουν την Δευτέρα οι δωρεάν εγγραφές για τα Santa Claus Βίκος Street Relays της Λαμίας …