Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΕΛΛΑΔΑ | ΚΟΣΜΟΣ | BET / Νέος προβληματισμός για τον Ζαρντίμ

Νέος προβληματισμός για τον Ζαρντίμ

Στο πλαίσιο των αρκετών αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τον τελευταίο καιρό, ήρθε να προστεθεί και αυτό της απώλειας των Λιούμπομιρ Φέισα και Γιάννη Φετφατζίδη από τις επερχόμενες υποχρεώσεις της ομάδας.

 

 Οι δύο παίκτες δεν κατάφεραν το πρωί της Τετάρτης (26/09) να προπονηθούν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και υποχρεώθηκαν να ακολουθήσουν θεραπεία, γεγονός που επιβεβαίωσε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου που τους ήθελαν να παραμένουν εκτός της αποστολής των «ερυθρολεύκων», στα ματς με τον Ατρόμητο και την Άρσεναλ αντίστοιχα.

 

Κάποιες ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, έγιναν η αιτία να ακολουθήσει ατομική θεραπεία ο Γιάννης Φετφατζίδης, αφού το οστικό οίδημα από το οποίο ταλαιπωρείται, θα επανεξεταστεί την Πέμπτη (27/09), προκειμένου να διαπιστωθεί η αγωνιστική του κατάσταση.

 

Από την πλευρά του, ο Λιούμπομιρ Φέισα, αναμένεται να λάβει μέρος κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης, αφού δεν αποκλείεται να ξεπεράσει άμεσα τις ενοχλήσεις του στον προσαγωγό.

 

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προσπαθεί να βρει λύσεις, με σκοπό να καλύψει τους κενούς χώρους που έχουν δημιουργηθεί, αφού εκτός των Φέισα και Φετφατζίδη, προϋπήρχαν οι απουσίες των Βασίλη Τοροσίδη και Τζαμέλ Αμπντούν. Σε πρώτη φάση είναι δύσκολο ένα τέτοιο στοίχημα ποδόσφαιροωστόσο παίζεται εντός γηπέδου κι εκεί ο Ισπανός τεχνικός καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Santa Claus Βίκος Street Relays: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στη Λαμία

Aρχίζουν την Δευτέρα οι δωρεάν εγγραφές για τα Santa Claus Βίκος Street Relays της Λαμίας …