Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΕΛΛΑΔΑ | ΚΟΣΜΟΣ | BET / Με απουσίες ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα

Με απουσίες ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στα Γιάννενα θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία δύο πολύ σημαντικών παικτών του, αφού οι Γιάννης Μανιάτης και Πάμπλο Κοντρέρας κρίθηκε σκόπιμο να μείνουν εκτός της αποστολής των «ερυθρολεύκων» στην αναμέτρηση με τον τοπικό ΠΑΣ.

Ο τραυματισμός του Γιάννη Μανιάτη στο ματς κόντρα στη Λιθουανία μετέτρεψε τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση της 3ης  αγωνιστικής σε ένα δύσκολο στοίχημα προγνωστικά ωστόσο θέλουν τον Έλληνα διεθνή να προλαβαίνει τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σάλκε, σε περίπτωση που παρουσιάσει σημάδια ανάκαμψης μέσα στις επόμενες μέρες.

 

Από την πλευρά του ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών, παρά τα γεγονός ότι προπονήθηκε κανονικά τις δύο τελευταίες μέρες, η αγωνιστική του ετοιμότητα ήταν ακόμη αμφίβολη κι έτσι προτιμήθηκε η παραμονή του στην πρωτεύουσα.

 

Ο Πάμπλο Κοντρέρας επιθυμούσε τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Σαββάτου (15/09) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τα αποτελέσματα στοιχήματος όπως αυτό ωστόσο, έδειξαν ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δε θέλησε να ρισκάρει τη συμμετοχή του, καθώς τον θεωρεί πολύτιμο για τον επερχόμενο αγώνα με αντίπαλο τη γερμανική Σάλκε.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής, έμειναν εκτός από τους προαναφερθέντες και οι Ντιακιτέ, Ανδρέας Τάτος, οΠαναγιώτης Βλαχοδήμος, ο Γιάννης Ζαραδούκας και ο Λουίς Ντιόγκομ, που έχει ούτως ή άλλως πολύ καιρό να δώσει το παρών σε επίσημο ματς των «ερυθρολεύκων».

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Santa Claus Βίκος Street Relays: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στη Λαμία

Aρχίζουν την Δευτέρα οι δωρεάν εγγραφές για τα Santa Claus Βίκος Street Relays της Λαμίας …