Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΕΛΛΑΔΑ | ΚΟΣΜΟΣ | BET / Λέτο: «Έχω πολλά χρόνια μπροστά μου να παίξω»

Λέτο: «Έχω πολλά χρόνια μπροστά μου να παίξω»

Αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να επιστρέψει και να συνεχίσει δυναμικά την καριέρα του εμφανίστηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο και παρά το γεγονός ότι σε αυτό το στοίχημα προγνωστικά είναι νωρίς να γίνουν, ο ίδιος δήλωσε ότι έχει μέλλον στο ποδόσφαιρο, όντας έτοιμος να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα.

 

 

Η λύση στη χονδροπάθεια που ταλαιπωρεί τον Αργεντίνο άσο, ήρθε με την τοποθέτηση πτωματικού μοσχεύματος στο γόνατο του, κάτι που του έδωσε την ελπίδα ότι μέχρι το καλοκαίρι θα μπορέσει να μπει ξανά στα γήπεδα και να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού, όπως επιθυμεί.

 

«Είμαι νέος ακόμη, έχω πολλά χρόνια μπροστά μου για να παίξω καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και δεν πρόκειται να υποκύψω τώρα», τόνισε ο 26χρονος μέσος, που έχει ορίσει τον προσεχή Μάρτιο, ως το μήνα που θα ξεκινήσει κανονικά τις προπονήσεις, με στόχο να ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο.

 

Τα αποτελέσματα στοιχήματος όπως αυτό θα προκύψουν μέσα στο επόμενο διάστημα, ωστόσο η απόφαση του Σεμπάστιαν Λέτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, έδειξε ξεκάθαρα την επιθυμία του να επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση, γεγονός που έχει δημιουργήσει ποικίλες αντιδράσεις.

 

Δεν είναι λίγοι αυτοί που χαρακτήρισαν βιαστική την απόφαση του Αργεντίνου να χειρουργηθεί, ο οποίος σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, επηρεάστηκε άμεσα από τον Ιταλό καθηγητή, Μαουρίλιο Μαρκάτσι, που του έφερε ως παράδειγμα παλαιότερες επιτυχημένες περιπτώσεις  παικτών, μικρότερων κατηγοριών στην Ιταλία.

 

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως, με γνώμονα την επιθυμία του να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, δήλωσε ικανοποιημένος με αυτή του την κίνηση, ενώ εξηγώντας το σκεπτικό του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αφού πέτυχε στους άλλους δύο παίχτες, γιατί να μην πετύχει και σε μένα;».

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Santa Claus Βίκος Street Relays: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στη Λαμία

Aρχίζουν την Δευτέρα οι δωρεάν εγγραφές για τα Santa Claus Βίκος Street Relays της Λαμίας …