Θρίλερ με Φουρτάδο στην ΑΕΚ

Σε σενάριο χωρίς τέλος φαίνεται πως έχει μετατραπεί η υπόθεση της μεταγραφής του Εμίλιο Φουρτάδο στην ΑΕΚ, αφού τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις επί του θέματος εναλλάσσονται συνεχώς με τις μεν να κάνουν λόγο για «τελειωμένη υπόθεση», ενώ οι υπόλοιπες μιλούν για ναυάγιο της εν λόγω συμφωνίας. 

 

 

Ενώ αρχικά τα αποτελέσματα στοιχήματος όπως αυτό αναμένονταν να υπάρξουν σήμερα (8/08) και μάλιστα γινόταν λόγος για αίσιο τέλος στην υπόθεση, η συνάντηση Κούγια- Δημητρέλου απέφερε πολύτιμες πληροφορίες που θέλουν τον παίκτη να παραμένει στην Παναχαϊκή για την ώρα, καθώς προέκυψε νέο εμπόδιο στη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

 

Οι δύο ισχυροί άντρες συναντήθηκαν προκειμένου να διευθετήσουν το ζήτημα του Εμίλιο Φουρτάδο και ενώ αρχικά φάνηκε να τα βρίσκουν σε όλα, με την ΑΕΚ να έχει συμφωνήσει και με τον ίδιο τον παίκτη, εν τέλει σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μεταγραφή δείχνει να «κολλάει» σε κάποιο σημείο.

 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η Παναχαϊκή όφειλε στον επιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι το ποσό των 13.000 ευρώ από τη περσινή χρονιά και παρότι κάλυψε τις 10.000 ευρώ την περασμένη εβδομάδα, λέγεται πως ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε αυτό το ποσό να επιστραφεί, αν επιθυμεί ο παίκτης τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

 

Όλα δείχνουν πως πρόκειται πλέον για ένα αρκετά δύσκολο στοίχημα ποδόσφαιρο ωστόσο παίζεται εντός γηπέδου κι εκεί ακόμα θεωρείται αμφίβολος ο επόμενος σταθμός του 29χρονου φορ, καθώς στη σημερινή του (8/08) συνάντηση με τον Αλέξη Κούγια, αρνήθηκε να επιστρέψει το ποσό των 10.000 ευρώ, χαρακτηρίζοντας τα χρήματα αυτά ως  «δεδουλευμένα».

 

Αυτή η κίνηση προκάλεσε όπως αποδείχθηκε τον ισχυρό άντρα του συλλόγου της Πάτρας, ο οποίος τον απείλησε πως αν δεν παρευρεθεί στην αυριανή (9/08) προπόνηση της ομάδας, θα προχωρήσει σε διακοπή του συμβολαίου του.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Santa Claus Βίκος Street Relays: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στη Λαμία

Aρχίζουν την Δευτέρα οι δωρεάν εγγραφές για τα Santa Claus Βίκος Street Relays της Λαμίας …