Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΕΛΛΑΔΑ | ΚΟΣΜΟΣ | BET / Γιούβε με κάλυψη, Goal/Goal στην Βαρκελώνη

Γιούβε με κάλυψη, Goal/Goal στην Βαρκελώνη

Δυνατές συγκινήσεις, αναλλαγές συναισθημάτων, 10 γκολ και θέαμα πολλών… αστέρων μας προσέφεραν χθες οι δύο πρώτοι προημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Γαλατασαράι πήρε μία ιστορική νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-2, ωστόσο οι Ισπανοί πέρασαν στα ημιτελικά και βάζουν πλώρη για το «Γουέμπλεϊ». Στο άλλο παιχνίδι, η Ντόρτμουντ βρέθηκε από την κόλαση στον… παράδεισο μέσα σε δύο λεπτά. Οι Γερμανοί απέδειξαν πως διαθέτουν μέταλλο μεγάλης ομάδας, καθώς βρέθηκαν να χάνουν με 1-2 στο 90’ από τη Μάλαγα και στις καθυστερήσεις πέτυχαν δύο τέρματα και χάρισαν στο φίλαθλο κόσμο ένα εκπληκτικό φινάλε που σίγουρα θα το θυμόμαστε για χρόνια. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη σούπερ αναμέτρηση στο «Καμπ Νόου»με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στον επαναληπτικό του 2-2 στο Παρίσι. Στο Τορίνο, η Γιουβέντους ελπίζει στο θαύμα, αφού ψάχνει μία «επική» ανατροπή για να πετάξει έξω την Μπάγερν, μια οι Γερμανοί είχαν επιβληθεί στο Μόναχο με 2-0. Κατά τα άλλα το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει αγώνες για τη Football League, για τις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας, το Κύπελλο Κύπρου και αργά το βράδυ για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Περνάμε στα σημερινά προγνωστικά και αρχίζουμε απο τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Ιταλία πάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet της Γιουβέντους σε απόδοση 2.15. Οι παίκτες του Κόντε μετά την ήττα με κατεβασμένα τα χέρια στο Μόναχο καλούνται να ξεπεράσουν εαυτό και να αποδείξουν τουλάχιστον πως μπορούν να παλέψουν για την πρόκριση. Έτσι με δεδομένο πως πρέπει να πετύχει γρήγορο γκολ για να έχει ελπίδες, πιστεύουμε πως η «Μεγάλη Κυρία» θα μπει «φουριόζα» στον αγωνιστικό χώρο και θα επιδιώξει να βρει δίχτυα νωρίς. Ετσι βρίσκουμε value στον «Ασσο» σε απόδοση 2.15 με κάλυψη βέβαια στην ισοπαλία (αν το ματς έρθει «Χ» μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Στη Βαρκελώνη επιλέξαμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.80. Περιμένουμε ένα ίδιο παιχνίδι με αυτό που έγινε στο Παρίσι (2-2), καθώς τίθονται αντιμέτωπες δύο άκρως επιθετικές ομάδες, που διαθέτουν στην γραμμή κρούσης τους σημαντικές μονάδες. Σίγουρα η απόδοση θεωρείται υψηλή, όχι μόνο με δεδομένο το πως αγωνίζονται οι δύο αντίπαλοι, αλλά και με τη γενικά παρουσία όλων των ομάδων στα προημιτελικά, παρουσία που χαρακτηρίζεται ως «θεαματική». Συνεχίζουμε με την κατηγορία «Μονά» όπου εκεί βρίσκεται το σημείο της ημέρας, που είναι το over 2.5 γκολ στον αγώνα Πάτρικ Θιστλ – Μόρτον σε απόδοση 1.75. Βρίσκουμε το over 2.5 σε ελκυστική απόδοση αν αναλογιστεί κανείς πως Over 2,5 γκολ Goal/Goal ολοκληρώθηκαν όλες οι φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων σε οποιαδήποτε έδρα.

Το συγκεκριμένο ματς βρίσκεται και στις «Μπόμπες» καθώς πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 2.45. Παιχνίδι που με νίκη ανατρέπει όλα τα δεδομένα είναι το σημερινό για τη Μόρτον, η οποία θέλει να κερδίσει, να ξεπεράσει στη βαθμολογία την Πάρτικ Θιστλ και έπειτα να περιμένει «γκέλα» στο παιχνίδι που «χρωστάει». Σε περίπτωση που ηττηθούν οι φιλοξενούμενοι σήμερα όμως, τότε το πιθανότερο είναι ότι η υπόθεση πρωτάθλημα θα αρχίσει να «ξεθωριάζει», μιας και θα απομένουν πέντε αγώνες για την Πάρτικ Θιστλ και τέσσερις για τη Μόρτον, με τη διαφορά στους πέντε πόντους. Όλα για όλα για τη νίκη σήμερα η Μόρτον. Από τη Β’ Εθνική έχουμε κρατήσει το 1Χ του Φωκικού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης σε απόδοση 2.10. Η διοίκηση του Φωκικού απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει μαζικά το «παρών» στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε μια προσπάθεια να «φτιάξει» κλίμα στήριξης προς τους παίκτες. Οι γηπεδούχοι δείχνουν μεγάλη ανυπομονησία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο αντιλαμβάνονται ως μια καλή ευκαιρία «δήλωσης» της δυναμικής της ομάδας τους κόντρα σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο. Η ομάδα της Άμφισσας φαίνεται να βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, καθώς προέρχεται από τον θρίαμβο επί του Εργοτέλη πριν από 10 μέρες και την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ηρακλή Ψαχνών την περασμένη Κυριακή. Εμείς θα τη στηρίξουμε καθώς διαθέτη το σύνολο για να κάνει τη ζημιά, κόντρα σε έναν αντίπαλο που και ο ίδιος γνωρίζει πως δύσκολα θα χάσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Στην Euroleague ο Παναθηναϊκός έφτασε μέχρι την πηγή, αλλά νερό δεν… ήπιε. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στην παράταση από την Μπαρτσελόνα και την Πέμπτη θα έχουν μία ακόμα ευκαιρία να κάνουν το break. Σήμερα ρίχνεται στη μάχη ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Εφές με σκοπό να κάνει το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και πρέπει να φωνάξει ‘’παρών’’ απόψε και να δείξει ότι είναι εδώ για να παλέψει για την υπεράσπιση του τίτλου του. Πρέπει να αποβάλει γρήγορα το άγχος που λογικό είναι να υπάρχει στην αρχή και αν παίξει βάσει των πραγματικών του δυνατοτήτων, δεν έχει να φοβηθεί πραγματικά τίποτα. Όλα αυτά βέβαια και σε συνδυασμό με την κακή και αδιάφορη εικόνα που βγάζει η Εφές στα εκτός έδρας. Ολυμπιακός -6 (1.81). Στο άλλο παιχνίδι που έχει επιλεγεί απο τον tipster μας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την Κάχα Λαμποράλ. Το χάντικαπ απεικονίζει πάνω κάτω τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, αλλά για πρώτο παιχνίδι είναι υπερβολικό να τοποθετείται σ’ αυτά τα επίπεδα. Η ΤΣΣΚΑ, μας έχει συνηθίσει να παίρνει το πόδι από το «γκάζι» αρκετά γρήγορα, ιδιαίτερα όταν παίρνει διαφορές από την αρχή. Γιατί να μην το κάνει και τώρα; Κάχα +11.

Στο Τένις ο tipster μας έχει επιλέξει δύο σημεία από τα βραδινά παιχνίδια. Αρχικά πάμε με το over 21.5 σετ στην αναμέτρηση Isner – Sock σε απόδοση 1.91 για το ATP Houston. Τέλος, στον αγώνα Almargo – Monfils πάμε με την έκπληξη και τη νίκη του Gael Monfils σε απόδοση 4.00.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Santa Claus Βίκος Street Relays: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στη Λαμία

Aρχίζουν την Δευτέρα οι δωρεάν εγγραφές για τα Santa Claus Βίκος Street Relays της Λαμίας …