Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ-ΧΑΛΚΙΔΑ / Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Αγιωργιτών Τριάδος «Ο Μέσσαπος»

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Αγιωργιτών Τριάδος «Ο Μέσσαπος»

«Χριστούγεννα για όλο το χωριό», ήταν το σύνθημα της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αγιωργιτών Τριάδος «Ο Μέσσαπος», με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ν. Ευβοίας και την ΔΗ.ΚΑ.ΔΙ.ΜΕ του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία της Τριάδος για το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Ταξίδεψε με τις μελωδίες της Χορωδίας του Δημοτικού Σχολείου Τριάδος, με τη φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου που «πλημμύρισε» την πλατεία με γνωστούς ήχους μεγάλων συνθετών αλλά και χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και διασκέδασε με την χορευτική παράσταση που παρουσίασε ο Χορευτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Κριεζώτης.

Οι μικροί μας φίλοι χάρηκαν κάθε στιγμή από την βραδιά, καθώς υπήρχαν πάγκοι με χριστουγεννιάτικες κατασκευές και δραστηριότητες από τις Κατηχητικές Συντροφιές της ενορίας μας, από ομάδα δασκάλων του Δημοτικού Σχολείου και  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Τριάδος.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους χορηγούς που κάθε χρόνο μας στηρίζουν στις εκδηλώσεις μας και τον κόσμο που με τα θερμά του λόγια μάς δίνει δύναμη για να πραγματοποιούμε τέτοιου επιπέδου εκδηλώσεις.

Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχηθούμε σε όλους χαρούμενα Χριστούγεννα, με το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου να φέρει σε όλους μας ό,τι πραγματικά χρειαζόμαστε. Σας ευχόμαστε Υγεία, Αγάπη, και πολλές ευτυχισμένες στιγμές.
Οι Άγιες αυτές ημέρες ας γίνουν η αφορμή για προσωπική περισυλλογή, προσφορά και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Ας αποτελέσουν τα φετινά Χριστούγεννα την αφετηρία για νέους στόχους με περισσότερη αισιοδοξία και κυρίως ελπίδα, ότι καλύτερες ημέρες θα έρθουν για όλους μας.

Εκ  του ΔΣ.

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Με την ολοκλήρωση των  απαραίτητων  εργασιών συντήρησης και  βελτίωσης του χώρου, των υποδομών και του …