Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ-ΧΑΛΚΙΔΑ / Συμμετοχή της Στερεάς Ελλάδας σε διεθνή έκθεση για τον τουρισμό

Συμμετοχή της Στερεάς Ελλάδας σε διεθνή έκθεση για τον τουρισμό

Με το σύνθημα «Στη Στερεά, φυσικά!» συμμετέχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. Στον εκθεσιακό χώρο της Περιφέρειας, που δημιουργήθηκε για την προβολή των τουριστικών επιχειρήσεων της Στερεάς, παρουσιάζονται οι υποδομές και οι υπηρεσίες που παρέχονται στους επισκέπτες της Περιφέρειας, αλλά δίνεται και η δυνατότητα στους επιχειρηματίες του τουρισμού να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους της διεθνούς τουριστικής αγοράς και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες.

Το περίπτερο της Στερεάς Ελλάδας, όπου φιλοξενούνται και δήμοι της Περιφέρειας, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης που συνεχάρη τόσο τους επιχειρηματίες του τουρισμού, όσο και τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων που συμμετέχουν στην έκθεση με τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Γιάννη Κοντζιά.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Μπακογιάννης, αναφέρθηκε στο σχέδιο της Περιφέρειας για την προώθηση του τουρισμού μέσα από τη διαρκή παρουσία και δραστηριοποίηση σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις και διοργανώσεις.

«Συνήθως η Ελλάδα περίμενε τον κόσμο να έρθει. Εμείς το γυρίσαμε ανάποδα και είπαμε ότι εμείς θα πάμε στον κόσμο. Είμαστε σε κάθε γωνιά του πλανήτη όπου υπάρχουν υποψήφιοι επισκέπτες μας. Χαίρομαι πολύ που μία τέτοιας σημασίας και κύρους έκθεση γίνεται στη χώρα μας και προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Θα με ρωτήσετε αν αυτή η προσπάθεια που κάνουμε γυρίζοντας όλο τον κόσμο, έχε αποτέλεσμα και λέω ότι όχι μόνο έχει αποτέλεσμα, αλλά έχει κατατάξει τη Στερεά Ελλάδα στην κατηγορία των σταθερών προορισμών που προτιμούνται για τις υψηλού επιπέδου υποδομές και υπηρεσίες που παρέχει» είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Με την ολοκλήρωση των  απαραίτητων  εργασιών συντήρησης και  βελτίωσης του χώρου, των υποδομών και του …