Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Ο Ν.Ο.Χ. πάντα συνεπής στο δρόμο των επιτυχιών

Ο Ν.Ο.Χ. πάντα συνεπής στο δρόμο των επιτυχιών

Ο Ν.Ο. Χαλκίδος, πάντα συνεπής στο δρόμο των επιτυχιών, έδωσε το παρών με τον τρόπο που αυτός γνωρίζει, στους ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ / ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (των μεγάλων κατηγοριών) που διεξήχθησαν στο Ο.Α.Κ.Α. στις 9-11 Φεβρουαρίου, 2018, στους οποίους ο συντελεστής δυσκολίας είναι μεγαλύτερος.

Ο Παναγιώτης Νικάκης ήταν ο καλύτερος αθλητής, με παρουσία σε τρεις τελικούς (5ος στα 100μ ελεύθερο, 6ος στα 50μ ελεύθερο και 8ος στα 50μ πεταλούδα), παρά την ελλιπή του προετοιμασία λόγω ασθενείας.

Από τους υπόλοιπους αθλητές, πολύ καλή παρουσία και ατομικά ρεκόρ σημειώθηκαν για τους: Γυμνόπουλο Ευάγγελο, Καλουτά Γεώργιο, Παπαδημητρίου Νικόλαο, Καλουτά Ελευθέριο, Παπανικολάου Χρήστο, Λέων Ευαγγελία, καθώς και τον Γυμνόπουλο Κωνσταντίνο (που κολυμπάει με υποσχετική στον Ιωνικό Νικαίας).

Ο Ν.Ο.Χ. ανανεώνεται και βρίσκει πάντα λύσεις σε νέα πρόσωπα και έμπειρους αθλητές που ξέρουν να τον κρατούν στο προσκήνιο.

Οι αθλητές Νικάκης Παναγιώτης, Καλουτάς Γεώργιος, Καλουτάς Ελευθέριος και Γυμνόπουλος Κωνσταντίνος, με τις νέες ατομικές τους επιδόσεις, έπιασαν τα όρια ΑΝΔΡΩΝ και θα συμμετάσχουν στους ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ που θα πραγματοποιηθούν στις 23-25 Φεβρουαρίου στο Ο.Α.Κ.Α., στα εξής αγωνίσματα:

 

Νικάκης Παναγιώτης  50μ ελεύθερο – 100μ ελεύθερο – 50μ πεταλούδα

Καλουτάς Γεώργιος    50μ ύπτιο

Καλουτάς Ελευθέριος  50 μ ύπτιο

Γυμνόπουλος Κωνσταντίνος  100μ πρόσθιο – 200μ πρόσθιο

 

Ευχόμαστε στους αθλητές μας καλή συνέχεια.

Η εφορία κολύμβησης

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …