Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ-ΧΑΛΚΙΔΑ / Ο ΝΟΧ ευχαρίστησε ΔΟΑΠΠΕΧ και Δήμο Χαλκιδέων

Ο ΝΟΧ ευχαρίστησε ΔΟΑΠΠΕΧ και Δήμο Χαλκιδέων

Τη Δευτέρα, 11 Μαΐου, 2015, ο προέδρος κ. Αναστασιάδης, ο γενικός διευθυντής κ. Καραμουσουλάκης, οι έφοροι κ.κ. Πολίτης και Μαμάκος, ο προπονητής κ. Ανδρεάκος και υδατοσφαιριστές της ομάδας ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Χαλκίδεων, κ. Χρήστο Παγώνη, την Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κα. Λίλιαν Ζλακώνη και τον Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Αναγνωστάκη υπό ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, για να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για την καθοριστική συμβολή του Δήμου και του ΔΟΑΠΠΕΧ στην διεξαγωγή της Β΄ φάσης του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης της Α2 κατηγορίας στο ανακαινισμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας.

“Η τέλεση των αγώνων στην Χαλκίδα ήταν σημαντική για την επίτευξη του στόχου, που ήταν η πρόκριση στο Final 6 της Α2 και το πρώτο βήμα για την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία.Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κύριο Παγώνη, την κυρία Ζλακώνη και τον κύριο Αναγνωστάκη που είναι δίπλα μας στην προσπάθεια να αναδείξουμε τον ναυταθλητισμό της όμορφης Χαλκίδας και να προσκαλέσουμε τη νεολαία σε έναν υγιή τρόπο ζωής, αυτόν του αθλητισμού”.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Με την ολοκλήρωση των  απαραίτητων  εργασιών συντήρησης και  βελτίωσης του χώρου, των υποδομών και του …