Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Τιμητική Συναυλία – Αφιέρωμα στην κορυφαία σύγχρονη ελληνίδα ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη

Τιμητική Συναυλία – Αφιέρωμα στην κορυφαία σύγχρονη ελληνίδα ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη

Στα πλαίσια των φετινών ΚΔ΄ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ 2016 ο Μητροπολιτικός Ι. Ναός του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος πραγματοποιεί Τιμητική Συναυλία – Αφιέρωμα στην κορυφαία σύγχρονη ελληνίδα ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη.
Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας (Χαϊνά 93 – Χαλκίδα), από την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Μητροπολιτικού Ι. Ναού του Αγίου Δημητρίου.

14702277_1594129094228744_9010078697915626173_n
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα τιμηθεί η κυρία Ελευθερία Αρβανιτάκη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο.
Την Ορχήστρα πλαισιώνουν οι μουσικοί: Όλγα Κετσεμενίδου στο πιάνο, Ρέα Κάβουρα στο ακορντεόν, Πόπη Στρατάκια στο συνθεσάιζερ, Νίκος Μπόμπορης στην κλασική κιθάρα, Σπύρος Γεωργιάδης στο τσουμπούς, Πολίνα Ντιμίτροβα στο φλάουτο, Χρήστος Μαρμαρινός στο κλαρίνο, Βούλα Μπλέτσα στο κλαρινέτο, Δημήτρης Γεωργάκαινας στο σαξόφωνο, Δημήτρης Κικίδης στο ηλεκτρικό μπάσο, Κώστας Μίχος στη ντραμς, Χρήστος Κοκοκύρης στα κρουστά, Παναγιώτης Παπαθανασίου και Νίκος Γριμπάς στο μπουζούκι.
Τα τραγούδια ερμηνεύει η Φωτεινή Καπαγιάννη, ενώ την Ορχήστρα διευθύνει ο αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Παπαθανασίου.
Την Εκδήλωση παρουσιάζει η Κυριακή Παπαγρηγορίου, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, με προαιρετική την προσφορά Τροφίμων για τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», ο οποίος ετοιμάζει κάθε μέρα 380 μερίδες φαγητό και Φαρμάκων, για το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, το οποίο στηρίζει 360 ανέργους και ανασφάλιστους συνανθρώπους μας.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …