Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Στιγμιότυπα από την Έναρξη του 10ου Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ

Στιγμιότυπα από την Έναρξη του 10ου Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ

10ο DocFest στη Χαλκίδα με επετειακό χαρακτήρα και μια βραδιά γεμάτη αγάπη και σεβασμό στον Ντοκιμαντέρ αλλα και τον Ελληνικό Κινηματογράφο μιας και φέτος τιμώμενο πρόσωπο είναι ο κος Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ένας ηθοποιός που έχει υπηρετήσει και τιμήσει την τέχνη του θεάτρου και του κινηματογράφου για περίπου 60 χρόνια με αγάπη και σεβασμό στην τέχνη και το κοινό. Αρκετοί οι καλεσμένοι και ο κόσμος όπου παρακολούθησε την έναρξη του φετινού φεστιβάλ.

Η βραδιά ξεκίνησε με μουσικό καλωσόρισμα και ομιλίες από ανθρώπους της τέχνης αλλά και της πολιτικής ζωής της πόλης και του νομού .

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή αναμνηστικού βραβείου του κου Μιχαλακόπουλου για την προσφορά του στον χώρο της τέχνης, όπου έπειτα παίρνοντας και ο ίδιος το λόγο ευχαρίστησε το Φεστιβάλ για την τιμή, τους δημιουργούς, τους φίλους, τους επισήμους, το κοινό και φυσικά τον αγαπημένο του αδερφό, όπως λέει και ο ίδιος, Νίκο (Καβουκίδη). Ο κ.Καβουκίδης μέσα σε ένα βίντεο 15 λεπτών μπόρεσε και μας παρουσίασει την καλλτεχνική ζωή του κου Μιχαλακόπουλου, την οποία βλέποντάς την ένιωθες το μεγαλείο της τέχνης του ηθοποιού.

Για τελευταία γεύση προβλήθηκε η ταινία ”Το αυγό” από την ”Εκείνος κι Εκέινος” με πρωταγωνιστή τον κο Μιχαλακόπουλο.

 

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …