Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / ”Πλούτος” στις ιδέες και στις αξίες

”Πλούτος” στις ιδέες και στις αξίες

Πλούτος του Αριστοφάνη,μια παράσταση γεμάτη από γέλιο, υπέροχες ερμηνείες αλλά και αρκετή συγκίνηση. ‘Ενα έργο που ενώ περιμένεις ότι μόνο θα γελάσεις μέσα σε αυτή την ευθυμία σε γεμίζει με σκέψεις. Η σκηνοθετική άποψη του κ.Κιμούλη ήταν γεμάτη με νοήματα και ανησυχίες του σήμερα. Μέσα από τις σκηνές του έβλεπες τις αγωνίες σου, την καθημερινότητά σου, την αγανάκτηση σου προς όλο αυτό που περνάς στη χώρα σου και που όλο αυτό που συζητάς με τους δικούς σου ανθρώπους το βλέπεις να εκτυλίσσεται μπροστά σου με τις λέξεις που χρησιμοποιείς εσυ για να περιγράψεις αυτό που γίνετα γύρω σου, στο σπίτι σου, σε εσένα. Ο Πλούτος είναι στην καρδιά σου και όχι στην τσέπη σου. Μια ενθάρρυνση στους νέους να προχωρήσουν, να μην κοιτούν τα λάθη των μεγάλων, να κάνουν βήματα μπροστά και να έχουν όραμα για ένα καλύτερο μέλλον.

Μιλώντας με των ένα εκ των πρωταγωνιστών τον κο Φάϊς αναφερθήκαμε στην επιτυχία του χθεσινού γεμάτου θεάτρου ο οποίος με χαρά μας εξομολωγήθηκε την μεγάλη ροή του κόσμου σε κάθε πόλη που επισκέπτονται.
Ο κος Κιμούλης μας είπε ότι είναι ιδαίτερα ικανοποιημένος από την απήχηση που έχει το έργο στο κοινό και όλοι οι ηθοποιοί ευχαριστούν τον κόσμο που πηγαίνει και παρακολουθεί θέατρο.

Αντιληφθήκαμε την δίψα του κόσμου για το θέατρο κάτι το οποίο είναι πολύ ευχάριστο.Με το τέλος τις παράστασης οι ηθοποιοί ευχαρίστησαν το κοινό για την αγάπη του προς το έργο και τους ίδιους, στα μάτια τους υπήρχε η υπερηφάνεια και η ευγνωμοσύνη απένατι στους ανθρώπους για τα θερμά τους λόγια, κάτι που δεν μπορεί να το αποδώσει καμία φωτογραφία.

ploutos3   ploutos1   ploutos2

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …