Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Παρούσιαση Ανθολογίας Λυρισμού νεοελληνικής ποιήσεως του 20ου αι. στο στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου

Παρούσιαση Ανθολογίας Λυρισμού νεοελληνικής ποιήσεως του 20ου αι. στο στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας, το Τοπικό Τμήμα Χαλκίδας της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Εύβοιας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Φίλοι Γιάννη Σκαρίμπα” την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7 μ. μ.  στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου παρουσιάζουν την – με τίτλο Σκοτεινή Ρίζα – δίτομη Ανθολογία Λυρισμού νεοελληνικής  ποιήσεως του 20ου αι. της Καθηγήτριας Φιλολογίας της Νέας Ελληνικής Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κυρίας Γεωργίας Λαδογιάννη.

Ομιλητές – για αυτό το φιλολογικά άρτιο και καθ’ όλα εύχρηστο ανθολογικό πόνημα της εξ Αγίας Άννης Πανεπιστημιακού  – θα είναι: ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Εύβοιας κ. Μιχάλης Βαβούλας, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων κ. Αναστάσιος Στέφος και η ίδια η συγγραφέας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συμπαράσταση του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. και την ευγενική στήριξη: της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας & του Συλλόγου  των Απανταχού Αγιαννιωτών Εύβοιας.

Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνουν οι εκπρόσωποι των διοργανωτών και των συναρωγών της εκδηλώσεως φορέων

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …