Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Ο Χορωδιακος Σύλλογος Χαλκίδας και η Χορωδία 50+ στα “Ευριπεια 2017”

Ο Χορωδιακος Σύλλογος Χαλκίδας και η Χορωδία 50+ στα “Ευριπεια 2017”

Μια όμορφη, νοσταλγική βραδιά επεφυλαξαν στο μουσικόφιλο κοινό της Χαλκίδας ο Χορωδιακος Σύλλογος Χαλκίδας και η χορωδία του φιλανθρωπικού και επιμορφωτικού συλλόγου 50+ την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Ευριπεια 2017”.


Όμορφες επτανησιακες καντάδες, ανάλαφρες βαρκαρολες αλλά και πιο πρόσφατες μελωδίες των Σ. Ξαρχάκου, Μ. Χατζιδακι, Λ. Κελαηδονη κ.α. ταξίδεψαν όσους διάλεξαν να περάσουν τη δροσερή χθεσινή βραδιά στην πλατεία Μαλλιου. Οι δυο μαέστροι κος Ζήσης Κολλιογιωργης και κα Μαρία Κωτσή μαζί με τους χορωδους, οι περισσοτεροι από τους οποίους βρίσκονται ήδη στην 6η δεκαετία της ζωής τους, απέσπασαν το θερμό χειροκροτημα του κοινού και απέδειξαν ότι η τέχνη και η μουσικη δεν γνωρίζουν ηλικιακά όρια.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …