Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Θεατρική παράσταση «3 ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ 2 ΧΟΡΕΥΟΥΝ»

Θεατρική παράσταση «3 ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ 2 ΧΟΡΕΥΟΥΝ»

ην Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00, στο θέατρο Ορέστης Μακρής στο Πάρκο Λαού Χαλκίδας, θα ανέβει η θεατρική παράσταση «3 ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ 2 ΧΟΡΕΥΟΥΝ».
Η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στα 10€ γενική είσοδος και 8€ φοιτητικό και ανέργων. Προπώληση έξω απο το θερινό σινεμά REX Χαλκίδας.

Ένα μουσικό πρόγραμμα σε… οικογενειακή συσκευασία, με τον Λευτέρη Ελευθερίου, τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, τη Βανέσα Αδαμοπούλου, τη Νεφέλη Παπαδερού, τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, την Τατιάνα Καλαντζή και τους Sleeping Band.

Η παράσταση βασίζεται στην αναβίωση ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ, όπως το ξέραμε, με μια σημερινή φρέσκια ματιά. Το κύριο πρόγραμμα είναι η χειμωνιάτικη επιτυχία ΑΓΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΑΚΟΥΝΗΤΑ, ΑΜΙΛΗΤΑ, ΑΓΕΛΑΣΤΑ, μία παράσταση που δεν έχει σκοπό να αφήσει τίποτε όρθιο: σκετσάκια και σατιρικά τραγούδια, μπαλάντες, αγαπημένα τραγούδια από τον κινηματογράφο και ροκ τραγούδια από τα 60’s έως σήμερα…

Το πρόγραμμα ανοίγει η παιδική μουσικοθεατρική παράσταση “ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑ“, βασισμένη στο best seller της Ράνιας Μπουμπουρή (Εκδόσεις Ψυχογιός).

Γι’ αυτούς που μένουνε πάντα παιδιά και γι’ αυτούς που… μένουν με παιδιά!

Πλάι τους παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, διασκευάζουν και διασκεδάζουν οι μοναδικοί Sleeping Band:

Σωτήρης Βλησίδης: Πλήκτρα

Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος: Πλήκτρα, Πιάνο, Ακορντεόν, Μπάσο

Χάρης Κωνσταντόπουλος: Κλαρινέτο, Φλάουτο, Σαξόφωνο

Στέλιος Πασχάλης: Τύμπανα

Special Guest: Θανάσης Nemo Ψαρούλης

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …