Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Η MMPLO Φιλαρμονική της Γενεύης στη Χαλκίδα, για μια μοναδική μουσική βραδιά

Η MMPLO Φιλαρμονική της Γενεύης στη Χαλκίδα, για μια μοναδική μουσική βραδιά

Στα πλαίσια του εορτασμού του μήνα Φιλαρμονικών – Ιούλιου, η Χαλκίδα έχει τη χαρά και τύχη, να φιλοξενεί την MMPLO Φιλαρμονική της Γενεύης, για μια μοναδική μουσική βραδιά.
Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, και ώρα 21.00, στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι) θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε συναυλία, την MMPLO Φιλαρμονική της Γενεύης.

Η MMPLO Φιλαρμονική της Γενεύης Ελβετίας

Η Δημοτική Φιλαρμονική της MMPLO Γενεύης, είναι μια απο τις 18 Φιλαρμονικές της πόλης και ιδρύθηκε το 1883. Σήμερα, αποτελείται απο 45 βασικούς μουσικούς σε μουσικά όργανα, όπως χάλκινα πνευστά (σαξόφωνα, τρομπέτες, τρομπόνια, κλαρινέττα, όμποε, φλάουτα κλπ) και όλων των ειδών απο κρουστά.
Το μουσικό σχολείο που ανήκει στην Φιλαρμονική διαθέτει 10 καθηγητές και ο αριθμός των μαθητών ξεπερνά τους 80 κάθε χρόνο. Νέοι μουσικοί αποτελούν την Junior’s Band, την RED STICKS, και την BATUKADA OBAYA, με αφρο-λατίνους ρυθμούς.
η Φιλαρμονική έχει λάβει μέρος 2 φορές στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής της Γένοβας στην Ιταλία. Έκανε συναυλίες στο VICTORIA HALL, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, οργάνωσε την μουσική γιορτή των γαλόφωνων Καντόνιων και συμμετείχε σε πολλές άλλες εκδηλώσεις επίσης.

Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ

Ο Ivo Panetta, που διευθύνει την Φιλαρμονική εδώ και πολλά χρόνια, ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στο Conserratoire de Musique di Genova (Italy). Έπειτα, συνέχισε τις σπουδές του στην Ελβετία, όπου ανήκει στους μαθητές του M.Michel Cuvit και το 1994, πέρνει το πρώτο βραβείο του βιρτουόζου στην τρομπέτα.
Απο το 1997, συμμετέχει σε διάφορες ορχήστρες Δωματίου, Λυρικές και Συμφωνικές, όπως:
Theatre de Venice (Venetia), Arena της Verona, Capitole de Toulouse, και 1995 είναι βασικό μέλος της Ορχήστρας de Chambre tis Genevis.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …